Seral Halı Mobilya Mağduriyeti Gidermiyor

20 Kasım 2023 10:00

Pendik Seral Halı Mobilya mağazasından yaklaşık bir yıl önce kadar iki tane halı aldım. Daha üstünü süpürgeyle bile süpürmeden halı tiftiklendi ve satıcıyla iletişime geçtim, fabrikaya gönderip inceleneceğini söylediler, buraya kadar her şey normal. Yaklaşık bir yıldan uzun süredir yok fabrika inceliyor, yok kararı bekliyoruz diyerek oyalayabildikleri kadar oyaladılar. Az önce alınan habere göre fabrikanın bunu kullanıcı hatası olarak değerlendirdiğini ancak biz kendimiz arayarak öğrendik, kendileri ne arayarak haber verdiler ne ayaklarına kadar gidince ilgilendiler bu durumla. Üstelik sattıkları malın arkasında da durmayarak hatayı kullanıcıya itelediler ve bu mağduriyeti çözemeyeceklerini söylediler. Madem bu mağduriyeti gidermiyorsunuz bari arkasında durun da müşteri kaybetmeyin. Muhatap olduğumuz sıfatlara bak. Mağazaya gittiğimde başka müşterilerle de benzer sorunlar yaşandığına şahit oldum. Bir daha asla muhatap olmayacağım ve hakkımı yetkili mercilere aktaracağım. Ben hakkımı helal etmiyorum.

Ece sonuçtan hiç memnun değil

Halıdaki Leke İki Yıkamaya Rağmen Çıkmadı Firma Çözüm Sunmadı

13 Ekim 2025 00:26
Halıdaki Leke İki Yıkamaya Rağmen Çıkmadı Firma Çözüm Sunmadı
halidaki-leke-iki-yikamaya-ragmen-cikmadi-firma-cozum-sunmadi-2.jpg

29 Ağustos 2025 12:28
aldigim-yatak-ve-bazada-cokmeler-iletisim-engeli-ve-para-iadesi-talebi-4.jpg

Emir Halı Yıkama (Eskişehir) Emir Halı Yıkama (Eskişehir) Çirkin Üslubu Ve Pis Halı Getirmesi

13 Kasım 2023 18:33
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2024 14:23
Halı Yıkama Hizmetinde Büyük Hayal Kırıklığı
Çiçek sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2023 13:28
Şark Hereke Halı Yıkama'da Yırtılan Halı