Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Nadir Kitap Sendeo İade Süreci

08 Eylül 2023 17:43

Nadir Kitap üzerinden 24 Ağustos'ta 3'lü kitap seti sipariş ettim. 28 Ağustos'da Sendeo kargo tarafından elime ulaştırıldı.

Ürün sıfır diye satılmasına rağmen kitapların koruma kaplaması yırtık ve bantlanmış vaziyetteydi. Sıfır olmaktan çok uzaktaydı.

Bunun üzerine 29 Ağustos'da Nadir Kitap ile iletişime geçerek iade talep ettim. Aynı gün içerisinde kısa bir sürede iade kodumu benimle mail üzerinden paylaştılar.

Sonrasında Sendeo Kargo ile iletişime geçip iade sürecini, iade kodunu firmayla paylaşarak başlattım. 2 gün içerisinde adresimden alınacağına dair bilgi paylaşıldı. 4 gün geçmesine rağmen kimse gelmedi.

Sendeo'yu tekrardan arayıp aciliyet belirttim ve bu oluşturulan aciliyete 2 gün içerisinde cevap verileceğini, aranacağımı söyledi.

Tabii kimse aramadı.

Konu hakkında Nadir Kitap'a yazmama rağmen mesajıma cevap vermeye tenezzül bile etmediler.

Yani İstanbul içi bir iade sürecinin 10 gün sürmemesi gerekiyor. Tabii daha iade adresimden alınacak :)

Verdiğim başka siparişler hâlâ Sendeo tarafından bana ulaştırılıyor ama iade için kimse gelmiyor.

Firma nasıl hala rahat rahat çalışabiliyor anlamıyorum.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

08 Eylül 2023 17:44 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüz. Talebinizi aldık ve ilgileniyoruz. En kısa zamanda bilgi vermek için sizi arayacağız. Sevgiler, Sendeo Ekibi.

09 Eylül 2023 22:58

Geri dönülmedi. Hâlâ aranmadım.

Güler
Güler

Koctac tan almış olduğum urunu iade etmem gerekiyor. Kargo firmasını defalarca aramama rağmen urunu gelip almadılar. Mevcut bir yerleride yok. Şikayetçiyim bir an önce sorunumun çözülmesini istiyorum

Muhammed

Bunları CİMER'e mi şikayet etmek lazım nereye etmek gerekiyor?

Sedef sonuçtan hiç memnun değil

Sedef
08 Eylül 2023 09:46
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayhan
18 Eylül 2023 12:03
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
07 Ekim 2023 12:51