Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Şehit Mehmet Kılınç Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Diş Hekimi Sekreteri

07 Kasım 2023 11:47

Malatya şehit Mehmet Kılınç ağız ve diş hastanesinde 07.10.2023 tarihinde saat 9 'da *** randevum vardı. Hastaneye 8.30 giriş yaptığımda doktorun izinli olduğu mesajı geldi. Bu durumda mağdur olmama rağmen hem hastanenin hasta hakları personeli hem de *** hanımın sekreteri mağduriyetimi bir yana bırakıp sanki ben suçluymuşum gibi muamele yapıldı. Doktora sitem etmem dışında sanki ben doktora hakaret etmişim gibi empoze ettiler. Gerçekten doktor değil ama sekteri bulunduğu pozisyonun dışında davrandı. Hasta hakları da ben bir hasta olmama rağmen kadın olmama rağmen mağdur olmama rağmen kötü muamele gördüm. İki erkek çalışanı koymuşlar herhalde kadınlara bağırmaları için. *** ve *** şahıslı kişiler benim bildiğim hasta hakları hastanın yanında olur ve mağduriyeti giderilir kibar davranılır ama bunlarda öyle bir şey olmadı. Benim onlar sitem edişim mağdur olmamın verdiği tepki onlara göre sanki kendilerine saldırıda bulundum. Bir kadın olarak bu durumun geri dönüşü olmalı. Aynı muamele başka hastalara da yapılmamalı. Kınıyorum.

15 Aralık 2023 09:10

04 Temmuz 2023 20:09
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 14:25
Randevu Sorunu Ve Saygısız Davranış
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 02:04