İsmail sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 14:25

Ben 18 Kasım 2024 tarihine Şehit Mehmet Kılınç Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin Endodonti bölümünden R**** Ü*** adlı doktora randevu aldım. Hastaneye bir saatlik yoldan geldim ve şu an bana doktorun raporlu olduğunu, izinde olduğunu söylüyorlar. Madem öyleydi, neden bu doktora randevu veriliyor? Hepsini geçtim, H**** denen buradaki yönetici midir nedir, bana 'Ailen gelse sana yardımcı olabilirdim, doktorlar ailen olmadığı için iğne yapmak istemiyor' diyor. Demek ki doktor hastanede keyfi isteği üzerine bana muayene yapmıyor. Ben de öyleyse ailemi çağırayım gelsinler buraya dedim fakat H**** denen adam bu sefer de 'Senin randevun artık düşmüş, alamayız seni, senin sorunun bu, erken gelseydin' deyip geri çeviriyor beni. Tüm bu ortalığı karıştıran, dik dik konuşan, saygısızca kendisinden yaşça küçük bir gence ses yükseltip konuşan bu adama gereğinin yapılmasını arz ederim. Ayrıca hastanede madem doktor yok, bana randevu neden veriliyor? Şehit Mehmet Kılınç Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde bu kişilere gerekenin yapılmasını talep ediyorum.

26 Ağustos 2024 17:32

15 Aralık 2023 09:10
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Kaosu Ve Uzun Bekleme Süresi

16 Ocak 15:22

Balgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Muayene Bile Edilmiyor

10 Ocak 2024 16:53
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet Yüksel Özemre Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Doktorun Vatandaşı Oyalaması Ve İlgilenmeyişi

12 Şubat 2024 19:33