Securitas Alarm Securitas Uygulaması Bildirim Göndermiyor Ve Teknik Destek Yetersiz

29 Ağustos 2024 06:49907
Yesim'in Teşekkür Mesajı
Müşteri ilişkileri konusunda Gökçen Hanıma yine teşekkür ediyorum. Sorunu yine kendisi çözdü. Değerlendirme puanım firmaya ait değil, Gökçen hanım'a ait değerlendirmemdir.

Yaklaşık 1 aydır Securitas şirketine ait uygulama hiçbir şekilde bildirim göndermiyor. Üstelik uygulama ücretsiz kullanılmıyor. Teknik desteği aradığımda "uygulama güncellemeleri üzerinde çalışılıyor" deniyordu ve yaklaşık 20 gün güncelleme üzerinde çalıştılar. Fakat sonuç yok. Şimdi, teknik desteği aradığımda "lütfen uygulamayı silip tekrar yükleyin" diyorlar ama değişen bir şey olmuyor. Uygulama çalışmıyor. Hizmet vermedikleri bu süre zarfında aylık hizmet bedeli adı altında faturayı kestiler ama %65 zam yapıp kestikleri fatura ile ilgili hizmet alamıyorum. Onlar vermedikleri hizmetin bedelini benden alıyorlar. Bu "güncelleme" ve "hizmet verememe" durumu da yılda en az 2 kere gerçekleşiyor maalesef. Teknik destek, teknik olarak destek veremiyor. Ama olsun, sözleşme yapıp hizmet vermeyi aksatsalar da biz müşteri olarak hiç aksatmadan ödemelerimizi yapıyoruz. Tepe Güvenlik sonradan Securitas oldu ve o günden beri hizmet kalitesi çok düştü. Sağlam bir sinir sisteminiz ve müşteri hizmetleri ile teknik desteği arayacak boş vaktiniz varsa çalışın.

8 Eylül 2024 17:17

Fatura tarihi 4 Eylül ama bana maille ulaştırılması 8 Eylül, son ödeme tarihi 9 Eylül. Tam anlamıyla saçmalık.

Defalarca, Sözleşmeyi uygulamaya yüklemediklerini söylememe rağmen, herhalde hukuken hakkımı arayamamam için hala yümlemediler ama sözleşme maille gönderildi. Bu ayrıntıyı atlıyorlar sanırım. Ya da çalışan müşteri temsilcileri yeterli ve iş bilgisine sahip değiller.

29 Ağustos 2024 06:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Yetkili, Şikayet süreciniz incelenerek en kısa sürede sizin ile irtibat kurulacaktır. Saygılarımızla, Securitas Alarm Müşteri Hizmetleri

30 Ağustos 2024 09:06

İrtibat kuruldu "güncelleme devam ediyor" dendi. Tabii ki sorun devam ediyor ve kesilen son fatura mail adresime tekrar gönderildi. Şaka gibi...

2 Eylül 2024 18:23

1 ayın sonunda, "güncelleme devam ediyor" cümlesi dışında tek iletişim kurabilen, gerçekten dinleyip çözüm odaklı davranış sergileyen Gökçen Hanım'a teşekkür ediyorum. Umarım firma, Gökçen Hanım gibi Müşteriyi dinleyen ve onunla iletişim kurmayı bilen insanları bünyesinde çoğaltır.

9 Eylül 2024 05:13

Securitas Alarm, 28 Ağustos'ta tahsil ettiği faturanın üzerinden 12 geçmiş olmasına rağmen 1 fatura daha kesti. Üstelik sözleşmemde yazan, bana maille gönderilen kampanyalı sözleşmede yer alan rakamın 2 katı fatura kesilmiş. Fatura tarihi 4 Eylül ama bana maille ulaştırılması 8 Eylül, son ödeme tarihi 9 Eylül. Tam anlamıyla saçmalık çünkü bugün 8 Eylül. Geçen ay verilmeyen hizmet yüzünden buraya şikayet yazdım, şimdi de fatura sorunu yaşatıyorlar. Bakalım bunu çözebilecekler mi yoksa sözleşmeye rağmen fazla para almaya çalışacaklar mı? Defalarca, Sözleşmeyi uygulamaya yüklemediklerini söylememe rağmen, herhalde hukuken hakkımı arayamamam için hala yümlemediler ama sözleşme maille gönderildi. Bu ayrıntıyı atlıyorlar sanırım. Ya da çalışan müşteri temsilcileri yeterli iş bilgisine sahip değiller.

9 Eylül 2024 14:19

Securitas Alarm Yüksek Zam Oranı

28 Aralık 2023 10:14764

Ben Tepe Güvenlik ile başlamıştım alarm hizmeti almaya. Ortalama 5 seneyi geçti. Sonra tepe Securitas'a devretti. Neyse ...

Securitas Alarm Üyelik İptal Edilememe Sorunu

12 Mart 2024 11:071.298

Securitas alarmın yaşatmış olduğu problemler ve güvenlik zafiyetleri sebebiyle sistemi mağazamdan söktürerek yeni bir si...

Sözleşme İptali Sonrası Faturalandırma Sorunu

31 Ekim 2024 17:20854

Securitas alarm, Temmuz ayında sözleşmemin bitmesinin ardından yeni sözleşme için beni aradılar ve fahiş bir fiyat artış...

1 Destek

Tepe Güvenlik'ten Securitas'a: İptal Talebim Görmezden Gelindi!

6 Kasım 2024 09:19679

"Sorunumla ilgili geri dönüş ve ilgi için teşekkür ederim"

Securitas Alarm Güvenlik Hizmetinde Beklenenin Altında Kalite

7 Şubat 2024 21:521.032

"Melek Hanıma teşekkür ederim, aynı gün sorunumuzu çözdü ve teknik servisi adresimize yönlendirdi, sorunumuz tamamıyla çözülmüş oldu."