Seat İbiza Multimedia Ekran Değişimi

Ceyda
25 Eylül 2023 13:26

Merhabalar;
Eşimin üzerine kayıtlı olan 16 avt 049 plakalı aracımızı Ağustos 2022 tarihinde İstanbul bayisinden satın aldık ve aracımızın 1 ay sonra multimedya ekranında 'bileşen koruma etkin' hatasını verdi. Multimedya ekranının tamamını devre dışı bırakıyordu ve bu sorunu Bursa servisine ilettim daha sonra götürdüğümde sorunu çözüldü diyerek teslim ettiler. Bu süreç 1 senedir bu şekilde devam etmektedir ve 4 defa aynı sorun için servise kayıt açtırıp tekrardan servisten yazılım attık ve problem yoktur. Düzeldi diyerek teslim edildi. Fakat en son götürdüğümde akşam teslim aldıktan 1 saat sonra yine aynı sorun ile karşılaştığımda getirin. Tekrar denildi ve ben devlet dairelerinde çalıştığımdan dolayı sürekli mesai saatleri içinde aracı götürüp getiremiyorum. Aracım dün motor arıza ışığı hatasını verdiği için 25.09.2023 yani bugün tekrar hep bu sorunun çözülmesi için gittim ve ilk bakımı yapılalı 1000 km olmuşken bu sorunun çıkıyor. Olması da normal bir durum olmadığı ayrı can sıkıcı hal alırken multimedya hatasının düzeltilmesini istediğimde tekrardan yazılım atarız cevabını alıyorum. Yazılım ile düzelmeyen bir sorun var ortada ve ben değişimi talep ediyorum. Daha ne kadar götür getir yapmam gerekiyor dediğimde aldığım cevap 5 de olur. 10 da olur. Yazılım atılıp düzelene kadar cevabını alıyorum. Ben getir götür yapmak zorunda değilim. Aynı sorun üzerine 3 defa kayıt açtırdıktan sonra servis bunu garantiden yenilemek durumundadır. Bu sorun kullanıcı hatası değil arabanın kendi kronik sorunudur. 1 seneyi geçti. Sorun çözülemedi ve 2. Yılın dolup garanti süresinin geçmesini mi bekleniyor. Ben aracımın multimedya'sının değişimini talep ediyorum. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

Evren
Evren

Benim aracımın ekranı 2 kere değişti sorunlar hala devam ediyor. Sorun ekranda değil aracın ta kendisinde

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa Ekran Kararma Sorunu

20 Kasım 2023 12:54
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa'nın Sürekli Arıza Yapan Multimedya Sistemi

Arzu
29 Ocak 2025 23:50
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Mert
06 Ağustos 2023 00:51