Fatma sonuçtan çok memnun

Sayapark Avm Kalitesiz Ürün Ve Hizmete Dair Tüketici Tepkisi

06 Mart 2024 15:51
Fatma'nın Teşekkür Mesajı
“Şikayetim çözümlendi ürün yenisiyle değiştirildi teşekkürler.”

Deichmann'dan hakiki deri diye yüksek bir fiyat ödeyerek 36 numara giydiğim halde 37 numara aldığım '5th Avenue' marka botun fermuar dikişlerinde daha iki ay dolmadan, kısa süreli iki ya da üçüncü giyişimden sonra sökük fark ettim. Daha önceden bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Orada önceden fark edip önemsemediğim ufak bir pürüze dikkatli baktığımda, parmağımın ucunun girebildiği bir sökük gördüm. Aldığım mağazaya götürdüm, ancak güya incelendikten sonra üretim hatası olmadığı söylendi. İtiraz etmeme rağmen sadece zaman kaybettim ve aynı yanıtı aldım. Üstelik botun dış yüzeyinde zikzak şeklinde boydan boya bir çizikle teslim edildi. Bu durumla ilgili rapor istedim ve şikayette bulunacağımı belirttim. Tüketici Hakları'na başvuracağım. Mersin Sayapark AVM Deichmann'dan aldığım bu kadar sorumsuz ve kötü hizmet nedeniyle şikayetçiyim.

07 Mart 2024 13:13

Deichmann'dan hakiki deri diye yüksek bir fiyat ödeyerek 36 numara giydiğim halde 37 numara aldığım '5th Avenue' marka botun fermuar dikişlerinde daha iki ay dolmadan, kısa süreli iki ya da üçüncü giyişimden sonra sökük fark ettim. Daha önceden bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Orada önceden fark edip önemsemediğim ufak bir pürüze dikkatli baktığımda, parmağımın ucunun girebildiği bir sökük gördüm. Aldığım mağazaya götürdüm, ancak güya incelendikten sonra üretim hatası olmadığı söylendi. İtiraz etmeme rağmen sadece zaman kaybettim ve aynı yanıtı aldım. Üstelik botun dış yüzeyinde zikzak şeklinde boydan boya bir çizikle teslim edildi. Bu durumla ilgili rapor istedim ve şikayette bulunacağımı belirttim. Tüketici Hakları'na başvurdum. Mersin Sayapark AVM Deichmann'dan aldığım bu kadar sorumsuz ve kötü hizmet nedeniyle şikayetçiyim. Değişim yapsalar dahi güvenimi kaybettiğim için paramın faiziyle iadesini talep ediyorum.

Fatma
Fatma
12 Mart 2024 13:49

Şikayetim çözümlendi ürün yenisiyle değiştirildi teşekkürler.

Berivan sonuçtan çok memnun

17 Şubat 2024 13:16
"Teşekkürler"
Öznur sonuçtan çok memnun

Öznur
22 Kasım 2023 03:13
212 AVM Deichmann Uzun Bayan Botu
212 AVM Deichmann Uzun Bayan Botu
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Puma Ayakkabıda Kısa Sürede Yırtılma Ve Deichmann’dan Çözüm Çıkmaması

06 Ekim 2025 16:33

22 Ocak 2025 12:45
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2025 15:30