16 Mart 2024 06:03

Tatil ve dinlenme amacıyla geldiğim Sarayhan devremülkümüzde maalesef çok kötü bir deneyim yaşadım. Sabahın 5:30'unda 2+1 odamızda yer sıkıntısı yaşadık ve rahat bir uyku uyuyamadık. Yataklar her harekette gıcırdıyor ve ayağım yorganın yırtık yerlerine takılıyor. Kendimi çok rahatsız hissettim ve oda sanki hiç temizlenmemiş gibi bir haldeydi. Mutfak dolaplarından böcekler çıktı ve banyo lavabosu ile çarşaflar ve koltuklar temiz değildi. Saç ve kıl buldum. Bir günümü sadece mutfakta temizlik yaparak geçirdim. Şeflere durumu ilettiğimde, oda temizliğinin yetersiz olduğunu ve önceki misafirlerin kişisel eşyalarının dahi odada kaldığını belirttim. Koltuklar kırık dökük ve üzerine çarşaf serilmişti. Temiz bir oda talep etmeme rağmen, personelin profesyonel olmayan yaklaşımı ve temizlik anlayışının yetersizliği nedeniyle mağdur oldum. Acilen temiz ve konforlu başka bir oda talep ediyorum.

20 Mart 2024 11:46

Sabahın köründe başlıyor inşaat sesleri öğlene kadar dinlenmeye huzur bulmaya geliyoruz karsımızda ceza evi gibi duvar dört parmaklar odalar işenmiş koltuklara kokuyor artık genel temizlik1yılda 1yapılırmıs koltuğun üzerindeki kıllar saclar duruyor oda pis eşyalar eski kırık dökük çekmeceler böcekli ve bunu temızlık şefine söylediğimizde normal olabilir diyorlar lobide çalışanlara söylüyorum bir yetkili ile görüştürme sağlamıyorlar bornoz kiralayalım dedim ya yırtık ya lekeli tadı kaçmış iyice alınan aidatlarla ha bire yeni oteller Çın kendinize aman odalara eşyalara önem vermeyin

Ek

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 2024 21:59
Sarot Termal Hizmet Çok Kötü!

15 Şubat 2024 20:02
Narven Termal Kasaba Konaklama Kabusumuz: 4 Saatlik Eziyet