Sarar Akasya AVM Şubesinde Personel Problemi

Tuğçe
09 Ağustos 2024 15:19

01.08.2024 tarihinde Sarar Akasya Şubesinden alışveriş yaptım. Nişanda giymek üzere takım elbise, gömlek, kemer, çorap, kravat-mendil-kol düğmesinin olduğu bir set aldık. Bu alışverişi mağaza çalışanı K**** Bey yönetti, hatta çoğu parçayı bize o yönlendirip sormadan takımın içinde olduğu için alışverişe dahil etti. Biz de takım elbise sürecini bilmediğimiz tavsiyelerimi dinledik. Eve geldiğimizde satın aldığımız gömleğin ve kol düğmelerine uygun olmadığını gördük. Bunu değiştirmek için tekrar mağazaya gittiğimizde çok saygısız bir tavır ile karşılaştık. Kendi önerisini inkar etti, ürünlerin birbiriyle uyuşmadığını bilmesine rağmen bize fiyatı daha yüksek ürünler önerdiğini inkar etti. Bize hakkını helal etmediğini, zaten her gün müşterilerle uğraştığını çirkin bir dille bize belirtti. Karşı tarafı aşağılar bir tarzda konuşmasını anlayamadık. Doğru ürünü fiyat farkı ödeyerek almak durumunda kaldık ve bu durumda ilk yaptığımız alışverişteki indirimlerden de faydalanamadık. Sarar markasına güvenerek yaptığımız alışveriş burnumuzdan geldi. Bu personel nedeniyle tekrar alışveriş yapmayı düşünemez olduk.

Sarar Ve Tadilat Mağduriyeti!

Muzaffer
21 Nisan 2024 22:20
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Söz Verilen Tadilat Defalarca Ertelendi, Müşteri Mağdur Edildi

Muhammet
04 Temmuz 2025 19:04
Berk sonuçtan hiç memnun değil

Sarar Satın Aldığım Takım Elbisenin Kısa Sürede Deforme Olması Ve İade Talebim!

Berk
27 Ekim 2025 17:18
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Özkan
03 Şubat 2025 18:25