Şehriyar sonuçtan hiç memnun değil

Sapphire Residence Yönetimi İlgisizliği!

30 Temmuz 2024 15:15

Yönetim ilgisiz.
Yüksek umutlar ve mutlulukla yerleştiğim ve içinde yaşamaya başladığım Sapphire Residence’ta ne yazık ki yönetim zerre kadar gelişmeye, residence’i güncel, güçlü ve modern tutmaya açık değil. En sıradan imkanları bile temin etmeye kulaklarını tıkayarak ilgisiz geçiyor.
1. En basit dairelerde mevcut olan çanak uydu görüntüleri bu sitede mevcut değil. Bunu kurdurmak için tam 1 yıl mücadele verdikten sonra tam 1 yıl TV kullanamadıktan sonra 50 adet ilgisiz kanal bağlantısı site sakinlerine sağlandı. Teknik müdürü ile belki 40 kere görüştüm. Söylediği açıklamaya şaşırmamak elde değil: TV yayınını kapsamlı ve kusursuz hale getirmek ve dilediğiniz binlerce kanalı izlemek için bir güncelleme gerekir ve bunun maliyeti 1000 euro civarındadır, ancak yönetim bu konuya sıcak bakmamaktadır! Söylemeden geçemem 200’den fazla daire ve her biri aylık 1000 dolar gibi aidat ödüyoruz! Ve sadece bir dairenin bir aylık aidatını bile bu kadar önemli bir hizmet için tahsis etmiyorlar.
Başka onlarca konu var. Dönüş yapıp yapmadıklarını dikkate alarak anlatmaya devam edeceğim.

Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Casa Nuez Sapanca Hiç Memnun Kalmadık!

25 Kasım 2024 19:35

Rezidans Hayal Kırıklığı: Sorunlar Bitmiyor

25 Haziran 2025 23:57
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Taşındıktan Sonra Bitmeyen Eksikler Ve Adil Olmayan Aidat Talepleri Mağduriyet Yaratıyor

15 Ağustos 2025 21:51
Ayşenaz sonuçtan hiç memnun değil

Som Yönetim Ve Mersiye Hanım'dan Sürekli İlgisizlik Ve İletişimsizlik Mağduriyeti

09 Mayıs 2025 20:49
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Newista Residence Site Yönetimi Tutumu Ve Aidat Sorunu

02 Temmuz 2024 19:47