9 Şubat 2024 09:333.392

Sapphire kozmetik adlı Instagram sayfasından 1299 TL'ye aldığım parfümler resmen su ve ötesi kokusu uçup gidiyor. Yıllarca kullandığım parfüm hiç bu kadar kötüsünü görmedim. İade etmek istedim beni engellediler. Bu da bana ders olsun. Buradan şikayet etmek istedim

12 Şubat 2024 11:12

Roll kozmetik adlı Instagram sayfasından iki adet parfüm aldım. İstediğim ürünler yerine başka alakasız ürünler koymuşlar kalitesiz kokmayan ürünler daha önce almıştım başka sayfadan ama bu kadar kötüsünü hiç görmedim iademi yapın diye yazdım anında engellediler. Bir de bunların Sapphire kozmetik adında sayfaları da var bunlar aynı kişiler sanırım.

Eki aç
16 Şubat 2024 14:41 (Şikayetten 7 gün sonra)

Merhaba, Sinem. Şikayetinizi dikkate aldığımızı ve ilgili birimleri bilgilendirdiğimizi bildirmek isteriz. Siparişinize ilişkin detaylı inceleme yapabilmemiz için lütfen soyadınızı veya sipariş numaranızı bizimle paylaşabilir misiniz? Ayrıca, sitemizdeki iletişim formundan bilgi iletmeniz halinde sorununuza en kısa sürede çözüm sunabiliriz. Dilerseniz, kolay iade talebinde bulunmak için de iade formumuzu kullanabilirsiniz. Memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir. Sorununuza en kısa sücede çözüm bulmak için elimizden geleni yapacağız. Saygılarımızla, Sapphire Kozmetik

Sezer
Şikayeti Çözüldü
14 Şubat 2024 20:41

Yıllardır Sapphire Kozmetik'ten alışveriş yaparım, onlarca kez değişim yaptım. Sitenin içinde değişim formunu doldurup kayıt açmanız gerekiyor. Sizi engellediklerini asla düşünmüyorum. Atmış olduğunuz Instagram görselinde zaten engellemediğiniz açık açık görünüyor. Firmaları karalamak bu kadar kolay olmamalı. Hakka giriyorsunuz.

24 Nisan 2024 22:422.313

"Değişim ürünleri geldi. Sadece 2 tane aldığım parfümün bir tanesini başka parfüm gönderdiler. Ama ilgilenen arkadaşlardan teşekkür ederim. Benim için bir sıkıntı yoktur. Hayırlı satışlar diliyorum."

Sipariş Ettiğim Parfümler Beklentimi Karşılamadı

16 Haziran 2025 17:323.471

Bu sayfadan 4 adet parfüm sipariş ettim ve gelen parfümlerin hepsi su gibiydi. Hiçbirinin kokusu yoktu, bildiğiniz su ve...

Sipariş Ettiğim Parfümler Beklentimi Karşılamadı
1 Destek2 Yorum