Yunus sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 12:20

Sapanca'da bulunan Taşköyü tesisinde günlük havuzlu kiralama yaptık. Ailemle girişte bize kaldığımız süre zarfı için haklarımız belirtilmedi fakat girerken eşya kırılması vs. İçin sözleşme yapmayı ihmal etmediler. Havuz suyu soğuk olduğu için ısıtmayı açmalarını rica ettik, 2-3 saate etki edeceğini söylediler ve gece kapattılar. Isıtmayı hiçbir bilgi vermeden kapattılar. Akşam saat 22.00'de geç geldi. Ateş çukuru için odun istedik. Onu da dört-beş tane getirdiler ve saat 23.00'te geldi. Onu da biz yakıyoruz, yanması gece 24.00'ü buldu. Verdikleri olanakları geç yapıyorlar. Tek bir kişi çalıştırdıkları için haliyle yetişemiyor. Çalışanları da sabah ısıtmayı tekrar rica ile açtırdık, daha su yine ısınmadan tekrar habersiz gelip kapatılıyor. Isıtma çıkışta ise memnuniyet soruluyor, bu sebeplerden memnuniyetsizliğimi belirtince de ciddi bir şekilde çirkin cevaplar alıyoruz. Gecelik 14 bin tl alındı, içinde sadece faydalandığımız kahvaltı var, ayrıca evlerde jakuzi de yoktur. Bir gün sonrasına fiyat bilgisi aldık, 11 bin tl diyorlar. Anlayacağınız sabit bir fiyatı yok, ne alırsak mantığında ilerliyorlar.

Sapanca
Sapanca

Ağustos ayında konaklama yapıp havuz ısıtmasını açmamıza rağmen memnun kalmadığınız halde konaklama sürenizi uzatmamıza rağmen ilk ve tek sorun yaşadığımız müşteri olarak karalama yapmanıza rağmen sizi memnun etmeye çalışmıştık ağustos fiyatları ile Eylül ayında yapılan kampanyayı yayınlamamıza rağmen fiyat konusunda da yanlış yorum yapmışsınız kendi işletme hesabımız da tamamen konaklayıp yaşadıklarını anlatan yorumları okumanızı tavsiye ederim bizim işletmemiz den memnun kalmayan herhangi bir yerden memnun kalamaz dileriz hayat size memnun kalacağınız fırsatlar sunup yalan ve yanlış karalamalar ile yapılan davranışların aslında önce sizi karalayacağını öğretir kendileri ile fiyat konusunda yazışmamızı ek olarak iletiyorum herhangi şüphe edenler bu mesajla bile anlayabilir

World Deluxe Sapanca Tam Bir Hayal Kırıklığı

24 Ocak 2024 14:53

05 Şubat 2024 13:23
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 13:48