Sancaktepe Belediyesi Kaldırım Üzerine Çekilen Arabalar Ve Kamyonlar

18 Nisan 2024 15:36679

Sancaktepe‼️ Osman Gazi Mahallesi Polat Caddesi üzerindeki adreste kaldırımlar araç parkı gibi kullanılıyor. Cezai işlem uygulansa bu sorunun ortadan kalkacağına inanıyorum. Diğer türlü şikayetlerde bir şey olmuyor ekipler gelse bile çözüm yok bir an önce çözülmesini istiyoruz kaldırımlarda yürüyemez hal aldık yolda yürümek zorunda kalıyoruz.

18 Nisan 2024 20:13

Evet ben de bu mahallenin sakinleri olarak bu durumdan çok rahatsız oluyorum çocuklarımızla kaldırım yolunu kullanamayıp resmen yolda yürür pozisyona geliyoruz bu konu ciddiye alınırsa çok seviniriz yetkililerin bir an önce devreye girip Bu konuyla ilgilenmesini talep ediyorum

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kaldırım Sorunu Ve Yaya Tehlikesi!

Her gün aynı sorunu yaşıyoruz bıktık artık kaldırım yolla bir olduğu için yürüyemiyoruz kaldırımdan arabalar park ediyor...

Esenyurt Belediyesi Duvar Çökmesi Ve Araçlar Evin İçine Kadar Girecek Neredeyse

18 Mayıs 2024 10:213.898

"Esenyurt Belediyesi ne çok teşekkür ederim yerinde hizmet anlayışı ile gerçekten çok memnun kaldım"

Esenyurt Belediyesi Kaldırım İşgali Yapan Araçlar

25 Ekim 2023 21:355.821

Güzelyurt Mahallesi'nde oturmakta olduğum sokakta arabalar kaldırımı otopark haline getirmiş durumda bu konuda Esenyurt ...

2 Destek

Tümünü Gör
Sancaktepe Belediyesi Asfalt Çökmesi, Yolda Çökme Meydana Geliyor

SancaktepeBelediyesi Asfalt Çökmesi, Yolda Çökme Meydana Geliyor

Fatih
Sancaktepe Paşaköy’de Yol Sorunu!

SancaktepePaşaköy’de Yol Sorunu!

Savaş
Sancaktepe Belediyesi Abdurrahman Gazi Mahallesi Hasan Genç Sokak Depo Yol Sorunu

SancaktepeBelediyesi Abdurrahman Gazi Mahallesi Hasan Genç Sokak Depo Yol Sorunu

Joseph
Yenidoğan Safa Mah. Süslü Sk. Bulunan Hasarlı Yolun Yapılması!

Yenidoğan SafaMah. Süslü Sk. Bulunan Hasarlı Yolun Yapılması!

Yusuf
Sancaktepe Belediyesi Çocuk Parkını Halı Saha Yaptı!

SancaktepeBelediyesi Çocuk Parkını Halı Saha Yaptı!

Burak
Sancaktepe Belediyesi Tır Park Sorunu