Samsung Telefon Z Fold 3'te İç Ekran Sorunu

Samsung Telefon Z Fold 3'te İç Ekran Sorunu
02 Şubat 2023 12:45

Samsung z Fold 3 cihazımın iç ekranın ortasında beyazlaşma ve kabarma oldu. Ekran koruyucuyu çıkardığımda ekranın sağ tarafı karardı ve çalışmamaya başladı. Avcılar Samsung servisine götürdüğümde ekranın kırık olduğu ve batarya ile beraber değişmesi gerektiği söylendi.

Cihazım henüz 1.5 aylık ve herhangi bir çizik bile olmamasına rağmen ekranımın kırıldığı ve ücreti ile değişmesi gerektiği söylendi. Bu cihazdan almak isteyenler iki kere düşünmeli. Çizik dahi olmayan bir cihazın ekranın nasıl kırılmış olacağına anlam veremedim.

02 Şubat 2023 12:49 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Yusuf
28 Şubat 2023 14:36

Telefonu incelemeye alınacağını bildirip incelemeden iade ediyorsunuz. Uzun yıllardır Samsung kullanıcısı olarak bu kadar vurdumduymazlık ilk defa görüyorum. Darbe almamış telefona ekran kırılmış kullanıcı hatası demek çok basit oldu. Bu benim son Samsung cihazım rakip olduğunuz Apple da servis sorunlarını çözüm hızından biraz örnek almanızı rica ederim.

Yusuf

Üzerinden 1 aya yakın geçmesine rağmen müşteri hizmetleri ve servisin farklı şeyler anlatıyor olmasından dolayı bugün telefonumu servisten geri aldım. Samsung kullandığıma ilk defa pişman oldum. Bu cihazdan kullanmak isteyenler iki kere düşünsün.

Şefik sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Z Fold 3'te Tekrarlayan Ekran Sorunu Ve Yüksek Tamir Ücretleri

04 Şubat 15:00