Fatih sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2023 17:44

Samsung Galaxy Note 20 Ultra telefonumu eylül 2020 den itibaren sorunsuz kullanmaktaydım. Ekim 2022 de düşürmem sonucunda ekranım kırıldı. Mecidiyeköy'deki yetkili servise götürdüm. Normalde kasa ile birlikte değişim yapılıp aynı gün telim edilebilecekken yetkili servis çalışan tercihimi dahi sormadan, herhangi bir açıklama yapmadan telefonumun kasa değişimi olmaksızın ekran değişimi yapılması için fabrikaya göndermiş. Bir hafta süren tamirat esnasında herhangi bir bilgide verilmedi. Telefonum yapıldığında aldım. 3 gün kullandım ekranda çatlamalar başladı. Tekrar götürdüm yaklaşık bir hafta dönüş yapılmasını bekledim sonra cihaz yeniden fabrikaya gönderilerek ekran tekrar değişti. Her defasında tam oturmayan ekrandan dolayı telefonumun kenarlarında açıklık olduğu servisteki çalışanlara göstermeme rağmen bunun normal olduğunu söylediler. Bu tarihten 3,5 ay sonra arka kapak tuz buz oldu ücreti karşılığında serviste yaptırdım. Daha arka kapağın jelatinlerini sökmemişken kılıfla kullanmama rağmen telefonumum ekranı tekrar kırıldı. Normal bir kırılma şeklinde değil boydan boya çatlaklardan oluşan bir kırılmadır. Daha önce kasa harici değişimden kaynaklı olan bu sorunun daha fazla mağdur edilmeden giderilmesini talep ediyorum.

05 Mart 2023 11:30 (Şikayetten 2 gün sonra)

Fatih
09 Mart 2023 20:51

Merhaba, şikayetimin üzerinden bir hafta geçmiş olmasına rağmen benimle irtibata geçen kimse olmadı. Normalde ekran kırığı ilerleyen bir durum değildir, kırılır ve tekrar darbe almadığı takdirde o şeklide kalır. Benim telefonumda ise her gün yeni bir kırılma oluyor. Her gün artan bu kırıklar sonucunda çok yakın bir zamanda telefon kullanılmaz hale gelecek. İşim gereği benim için telefonsuz kalmam imkansız, maalesef yedek telefonumda yok. Açıkçası sattığınız ürünün veya verdiğiniz hizmetin arkasında durmayacaksanız bunu biraz daha net ifade etmelisiniz. Dönüş yapılacaktır şeklinde cevap yazıp günlerce mağdur tarafı bekletmeniz en az ürününüzün/hizmetinizin arkasında durmamanız kadar nahoş bir durum. Telefon gibi günlük hayatta elzem hale gelmiş bir ürün için sorun Teknik servisten kaynaklı iken çözümü tekrar sorunun kaynağında aramamak adına size ulaşmaya çalışıyorum. Telefon tercihimi çok uzun zamandır markanızdan yana kullanıyorum. Keşke çevremde piyasayı domine etmiş işletim sistemi farklı olan markayı kullanan insanlara karşı markanızı savunduğumun yarısı kadar ürününüzün arkasında durabilseydiniz. Bilmiyorum ne kadar umurunuzda bu durum ama bir çok üründe markanızı tercih eden bir müşteriyi kaybediyorsunuz!

Samsung Telefon Note 20 Ultra Cihazımda Şebeke Sorunu Ve Çözümü

22 Mayıs 22:13