Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2023 16:43

Süper hızlı şarj sorunu Ekran da yeşil nokta piksel sorunu ve kapanma sorunu ile gönderdiğim Samsung S22 Ultra cihazımda ""Cihazınızda belirtmiş olduğunuz hata gözlenmemiştir, Cihazınızın genel fonksiyon testleri ve güncel yazılım versiyonu yüklemesi yapılmıştır."" cevabı verilmiş

16 Ağustos 2023 17:45 (Şikayetten 1 saat sonra)

17 Ağustos 2023 17:01

Sevgili Samsung sizin yetki verdiğiniz BDH denen firmanın mail olarak bana verdiği cevap şu şekildedir. ""Merhaba, İlgili birimimizden gelen cevaba istinaden; Cihazınızın ekran ve şarj testleri yapılmış olup, herhangi bir arızaya rastlanmamıştır. Daha önce ilettiğiniz videoda IMEI numarası gösterilmediği için video geçerli sayılamamıştır. Dilerseniz ilgili videoyu IMEI numarasını da gösterir şekilde çekerek cihazınızı tekrar servisimize yönlendirebilirsiniz. İyi Günler Dileriz "" benim kanıt olarak gönderdim video geçerli sayılmamış

19 Ağustos 2023 14:15

Servisten sorun yok diye gelen cihazım

Orhan sonuçtan memnun değil

Samsung S22 Ultra’da Sürekli Şebeke Sorunu Ve Sinyal Yokluğu