Dilan sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2023 00:50

16.09.2022 tarihinde Samsung A73 telefon aldım ve altıncı aydan sonra telefon sürekli kendiliğinden kapanmaya, kasmaya, donmaya başladı 22.05.2023'te servise gönderdim "test edildi arıza görülmedi" şeklinde açıklama yapıldı ayrıca servis sokak ve kapı numarasını sisteme yanlış girdiğinden eve gelmedi kargo şirketinden gidip aldım. Telefonu kullandıktan sonra aynı sorunları yaşamaya devam edince aynı sorunla ikinci kez 05.07.2023'te servise gönderdim "güç/ana kart şarj girişi değişti/yazılım ok/test ok" şeklinde açıklama yapıldı ve telefonun kasa kısmına dokununca içine doğru giriyor ve şarj giriş kısmında deforme vardı ve bu kez de telefonda aşırı ısınma sorunu başladı ayrıca 22.07.2023'te telefonuma yasal uyarı mesajı geldi"... IMEI numaralı cihaz kayıt dışıdır ve 120 günlük kullanım hakkı kalmıştır. Lütfen satın aldığınız yere başvurunuz." 3. Kez 24.07.2023'te telefonu tekrar servise gönderdim "test edildi hata görülmedi" diye belirtilmiş. Hata görülmediyse benim yaşadığım bu sorunlar ne demek oluyor. Özenle kullandığım telefonu onarım için gönderiyorum deformeli şekilde gönderimi yapılıyor. Telefonu aldığımdan beri sürekli sorun yaşıyorum bu durum iş ve aile hayatımda birçok mağduriyet yaşamama neden oldu. Yeni bir telefonun bu kadar sorun yaşaması kusurlu ürün olduğunu gösteriyor ve yenisiyle değişimini istiyorum. Tüketici Hakları'na da başvuru yapacağım.

29 Temmuz 2023 09:45 (Şikayetten 8 saat sonra)

03 Kasım 2023 10:17

31 Mayıs 2023 21:23

30 Ocak 2024 23:30
Samsung A54 8/256 Şarj Süresi Ve Donma Sorunu
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 14:14
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Samsung Servis Talebi İptal Edildi

26 Aralık 2023 20:43