Selami sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Galaxy A33 5G Telefonumda Fotoğraf Yakınlaştırma Ve Netlik Sorunu.

18 Haziran 2024 23:34

Merhabalar. Daha önce bir cilt kanseri vaka sı geçirdiğim için vücudumdaki benlerin fotoğrafını çekiyorum. Sol omuz kürek kemiği nin alt tarafında bir beni kaşıdım ve kanadı hemen fotoğrafını çekip incelemek istedim fakat bir türlü net bir fotoğraf çekemedim. Çektiklerimi de yakınlaştırınca bulanıklaşıyor. Telefonum Galaxy a33 5G alalı 2 yıl oldu. Aldığımdan beri çektiğim fotoğraflardan hiç memnun değilim. Daha önceki telefonum çok güzel fotoğraf çekiyordu.

20 Haziran 2024 11:20 (Şikayetten 1 gün sonra)

Selami
Selami
25 Haziran 2024 21:26

Merhaba. Aradan bu kadar zaman geçmiş olmasına rağmen hala geri dönüş yapmamanız çok ilginç. Bu telefonlara değerinin on katı para ödeyerek alıyoruz ve sorunumuzu da çözemiyoruz. Ne güzel dünya.

12 Aralık 2024 22:18

13 Temmuz 2023 13:21