Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Alınalı Bir Gün Olan Samsung TAB Fe S9+ Donma Ve Kapanma Problemi

30 Haziran 2024 22:02

Dün aldığım Samsung Galaxy Tabs9 fe+ tabletim aldığım ilk günden beri kasma sorunu vardı ve bu sabah aniden dondu, kendini yeniden başlattı ve Samsung Galaxy yazısında kaldı asla açılmadı. 4 saat boyunca açılmadı sonra kendiliğinden açıldı. 1-2 saat sorunsuz çalıştıktan sonra 2-3 kere daha aynı şey oldu. Donup donup kapandı ve açılmadı. Daha alalı bir gün olmamışken yeni bir cihaz nasıl olur da bu kadar sorunlu olabilir?

02 Temmuz 2024 18:49 (Şikayetten 1 gün sonra)

Celebi

Çok teşekkür ederim ben de deneyeyim inşallah tekrar olmaz

Celebi

Aynı sorun bende de oldu. Nasıl bir çözüm buldunuz

Batuhan
Batuhan

Yeni aldıysanız eğer ilk geldiği anda kurulumunu yaptıktan sonra tekrar fabrika ayarlarına döndürüp denemenizi tavsiye ederim. Çünkü hiçbir yetkili ne iletişime geçti ne bir çözüm yolu sundular. Ben de direkt fabrika ayarlarına geri döndürdüm, düzeldi.

22 Aralık 2023 19:00
Samsung Telefon Samsung TAB S9 Fe Plus Dondu Açılmıyor
Al Bgc sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S9 Fe Plus Tablet Hatalı

28 Aralık 2023 16:45