28 Mayıs 2024 22:00

25 Mayıs 2024'te İstanbul Özdilek Park İstanbul Alışveriş Merkezi'nden Samsung Galaxy A35 8/256 aldım ve bugün, 28 Mayıs 2024'te, şöyle bir sorun mevcut: Arka flaşı açınca arka kasa etrafından ışık sızması oluyor. Samsung Türkiye'den destek bekliyorum. Daha yeni bir cihaz.

28 Temmuz 2024 19:44

Merhabalar cihazım Samsung Galaxy a35 5g 8 256 mavi renk cihaz yaklaşık 2 aylık evde klima olmasına rağmen cihaz çok ısınıyor kullanmadığım zaman da bile ısınıyor oyun oynarken 40 45 arası sürekli sıcaklık mevcut 40 ın altına inmiyor oyunu ilk açınca bile 41 civarında müşteri hizmetleri dediği ise şu Wi-Fi Bluetooth konumu ve cihazı 120hz den 60hz alın en son da parlaklığı en düşük seviyesine getirin diyor bunları yaparsam telefonum a35 değil Nokia 3310 olmuş oluyor sevgili Samsung daha önce de servise gittim klasik cevap bir şey yok diyorlar ama var bende bu sektör içindeyim Xiaomi de böyle bir sorun yok Honor da yok poco da yok Samsung da sıkıntı var evde 2 adet a21s var 1 ader a23 var onlarda gram ısı yok ama a35 mi aldık UFO ısıtıcı mı aldık belli değil Ben ücret iadesi istiyorum yoksa hakkımı yasal yollar ile çözeceğim teşekkür ederim.

Ek
29 Mayıs 2024 11:01 (Şikayetten 13 saat sonra)

Mutlu

Merhabalar bazı müşteriler şarj dayanmıyor çok ısınıyor falan demişler. Böyle şeyler oldu mu?

Kamil

Isınma ilk günlerde oldu şu anda yok şarj 1 gün gidiyor

Mutlu

Merhabalar sorun bulundu mu

Kamil

Hayır normal bir durum farklı cihazlar ile de baktık

Samsung Galaxy A24 Arka Kamera Flaşı Sorunu

Ahmet