Şule sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2023 06:48

Samsung A34 markalı ürünümün ekranında sadece güneşe çıkıldığında gözüken küçük küçük piksele benzer şeyler beliriyor. Bir de yanında yuvarlak olarak bir şey gözüküyor. Samsung yetkili servisine gönderdim beni birkaç gün sonra aradılar yani bugün dediler ki sensörler gözüküyormuş ondan öyle telefonda bir sorun yok falan. Dedim önceden yoktu sonradan oldu dedi ki bir daha inceleyelim. Sonra telefonumu bana gönderecekler ben yenisini talep ettim onlar da bir şey yok diyor. Güvendiğim telefoncu vardı ona sordum fotoyu gösterdim bu normal değil dedi. Lütfen yenisiyle değişim talep ediyorum yoksa şikayette bulunacağım Tüketici Hakları'na.

29 Temmuz 2023 09:44 (Şikayetten 2 saat sonra)

Mevlüt

O normal sıkıntı değil ekranlar güneşe çıkınca belirir fark etmemişsinizdir daha önceden ekran altında hafif bir oyuk olur sensörün sizi algılaması için

Onur

Aynen bende de var o şu an güneşte belli oluyor benim ki de a54 servise götürmedim daha sen ne yaptınız

Selim sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2023 18:03
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 10:25

18 Temmuz 2023 09:37