Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon A34 Dokunmatik Sorunu

18 Temmuz 2023 21:56

3 gün önce Samsung A34 marka telefon aldım tuş kilidi kapalı ve parmak izi okuyucu ile desen kilidi aktif olmasına rağmen kendi kendine tuşlara basıyor ekran resmi alıyor ve farklı işlemler yapıyor. 3 günde telefondan soğuyacak hale geldim. Sorunumun çözülmesini talep ediyorum.

19 Temmuz 2023 09:00 (Şikayetten 11 saat sonra)

19 Temmuz 2023 13:59

Firma tarafından 24 saat geçmeden tarafıma dönüş yapılması ve yaşadığım sorunu çözmek adına yardımcı olmalarını çok takdir ettim. Birkaç ayar değişikliği yaparak sorunun kalkacağını söylediler. Deneyip gözlemleyerek tekrar sonuçlarını yazacağım.

21 Temmuz 2023 11:37

Sorunum çözüldü

Merhaba sorunu nasıl çözdünüz bende A32 var aynı durum KVK ya verdim yapamadılar garanti kapsamında cihaz

Ferhat

Hocam aslında sorun devam ediyor always on display i kapatıyorum o zaman sorun olmuyor. Servis aradığı zamanda bunu yapıyor zaten var olan özelliği kapatıyor açarsan gene tekrar yaşarsın çünkü bu problemi.

Samsung A34 Kendi Kendine Tuş Kilidi Açma Problemi

08 Haziran 2024 16:55

26 Haziran 2024 15:53
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 16:31