Aysima sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S9 Fe+ Tablet Donma Sorunu

04 Mart 2024 21:13

Daha dün aldığım Samsung S9 fe+ tabletimden internet üzerinden bir şeyler izlerken ileri almak istediğimde görüntü donuyor ve ses devam ediyor. İnternette sıkıntı olabileceğini düşündüğüm için Wi-Fi dışında kendi internetimle de denedim ve neredeyse bütün sitelerde aynı sorunu yaşıyorum. Arkadaşımda s8 Ultra var ve böyle bir sıkıntısı yok

21 Mayıs 2024 21:14

2 ay önce aldığım Samsung s9 fe+ tabletimin sağ üst tarafında maalesef bir sorun var. O tarafta kalem yazı yazmıyor ve belli bir temassızlık var. Daha önce de Google üzerinden videoları açmadığı ve donduğu için şikayet etmiştim ama o sorun da halen devam ediyor. Normalde tabletimi seviyorum ama daha iki ay olmuşken bu türde kasması beni memnun etmiyor.

05 Mart 2024 09:06 (Şikayetten 11 saat sonra)

Yorumlar (6)

Burak
Burak

Bende 1 ay önce aldım ve aynı sorun bende de var

Muhammed

Merhaba. 10 Ekim 2024 tarihinde N11 sitesinde Media Markt satıcısından Samsung Galaxy TAB s9 fe+ modelini aldım. 14 ekimde cihaz elime ulaştı. Açıp kurulumunu yaptım. Her şey çok güzeldi. Bir de açıp film izleyim dedim. O da ne? Filmin introsunu atlayım diyerek ileri sardırdığımda video donuyor ama ses gelmeye devam ediyor. Birkaç farklı yöntem denedim ama maalesef soruna çözüm getiremedim. Samsung destek ekibine ulaştım. Kendileri uzaktan tablete bağlandılar ve tablette bu şekilde sorun olduğunu tespit ettiler. Kızılay'daki servise yollamamı söylediler. Samsung markasını çok seven birisi olarak cihazı bir gün bile kullanamadan servise yollamak beni çok üzdü. Ama servisteki durumunu öğrenmek için bugün aradım. Aldığım cevap beni daha da üzdü: "Cihazınızda hiçbir sorun tespit edilememiştir! ". Teknik destek ekibi uzaktan bağlanıp sorunu tespit edebiliyorken, cihazı eline alan teknisyen sorunlarını ayrıntılı yazmama rağmen nasıl tespit edememiş hayret ettim doğrusu. Bu sefer videoya çekip yollayacağım.

Tolga
Tolga

Merhaba, sorununuz çözüldü mü? TAB s9 fe aldım 20 gün önce aynı sorunu bende yaşıyorum görüntü donuyor ve ses devam ediyor.

Muhammed

Merhaba sorununuz düzeldi mi?

Ceyda
Ceyda

Düzeltebildin mi ben de aynı sorunu yaşıyorum

Aysima
Aysima

Hayır hala aynı sorun devam ediyor ve marka da yardımcı olmadı maalesef

Aysu sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S9 FE Tabletimde Garip Elektronik Ses Sorunu

02 Şubat 2025 15:15