Samsung S24 Ultra Kamera Sorunu

Samsung S24 Ultra Kamera Sorunu

Samsung S24 Ultra'nın kamerası güzel çekmiyor. Yapay zeka, çekimi bozuyor ve fotoğraflar çok açık çıkıyor. Çekilen fotoğraflar net değil. 200 MP çekim yapıldığında, fotoğraf ayrıntılarında 150 MP, 50 MP gibi gösteriyor. Aldığımın üzerinden 2 gün geçti ve resmen pişmanlık yaşıyorum. Güncelleme ile düzeltilir mi bilmiyorum ama çok can sıkıcı.

25 Mayıs 2024 15:50 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Selman
Selman
25 Mayıs 2024 16:59

Dönüş yapacaklar deyip işin içinden çıkıyorsunuz herkes sorundan muzdarip uzun süre çözüm olmayacaksa insanlardan cihazları toplayın ya da çözüm sunun herkesin sorunu kalksın

Suzan
Suzan
7 Mayıs 2025 16:48

Samsung s24 Ultra aldım sırf fotoğraf çekimi için 72 bin para verdim. Foto çekmekten soğudum fotoğraflar net değil renkler çok soluk arkadaşlarımın 10-20 binlik telefonlarını alıp çekiyorum onlarınki daha güzel çekiyor. Gerçekten pişman oldum iade etmek istiyorum verdiğim paraya yazık.

Gökhan
Gökhan
22 Şubat 2025 17:25

Müşteri hizmetlerine ulaştım kaç kere yok onu resetleyin bunu sıfırlayın diye başlarından salıyorlar. Bu tarz şeylerle çözülecek şey olmadığını kendileri de biliyorlar. Güncelleme gelmesi lazım bu sorun için.

Sultan

Fatih
Fatih
Benzer Şikayeti Var
9 Haziran 2024 16:49

Gerçekten s24 Ultra da kamera açısından çok fazla sorun var. Yani güncelleme ile düzeltilir mi artık pek bir ümidim kalmadı

Samsung S24 Kamera Hatası

Gülsüm

Samsung S24 Ultra, yapay zeka ile çekilen fotoğrafları otomatik olarak düzenliyor ve bu sırada fotoğrafların bozulmasına...

Samsung S24 Kamera Hatası
2 Yorum

Samsung Telefon S24 Ultra Camera Sorunu

Murat

Samsung s24 Ultra camera güzel çekmiyor yapay zeka bozuyor çekim çok açık yapıyor çekilen foto net değil güncelleme ile ...

1 Destek

Melih
Samsung Galaxy S25 Ultra Sorunu Çözmüyorlar

Samsung Galaxy S25Ultra Sorunu Çözmüyorlar

Berna
Samsung Telefon Kapanıyor Açılmıyor Ve Üstünde İngilizce Yazı Yazıyor!

Samsung TelefonKapanıyor Açılmıyor Ve Üstünde İngilizce Yazı Yazıyor!

Eymen
Samsung Telefonda Odak Ve Kamera Sorunu