Mine sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S21 Fe Telefonumun Arka Kapağı 3. Kez Yerinden Çıkıyor

30 Temmuz 2024 18:51

S21 Fe model telefon kullanıyorum. Telefonumu alalı çok olmadı, garantim henüz bitmiş değil. Aldığımdan beri sürekli servise göndermek durumunda kaldım. Ses sorunu, mikrofon sorunu, ekran donması sebebiyle... Şu an da telefonumun arka kapağı yerinden çıkıyor. Herhangi bir çarpma, düşme olmadığı halde. Ayın 24 ünde cihazımı yetkili servise götürdüm. Press yapıp bana geri verdiler. Birkaç saat sonra arka kapak tekrar açıldı. Bu sefer teknisyene bıraktım. Ayın 29 unda cihazımı geri aldım. Arka kapağın tamamen değiştiği söylendi. Ama aldığım günün akşamı cihazın kapağı yeniden açılmaya başladı. Şimdiye kadar hiçbir telefonumda bu kadar fazla sorun yaşamadım. Almayı düşünen varsa iki kez düşünmesi gerekir.

Mine
22 Eylül 2024 22:58

3. Kez servise gittim. Yardımcı olan arkadaşa daha önce pres yapıldığını işe yaramadığını ve 2. Gidişimde arka kapağın değiştiğini söyledim. Ürüne pres yapılıp verildi ancak arka kapağı tekrar hafifçe açıldı. Süreç içinde daha çok açılacağına eminim. Destek personeli daha açılmaz bu sefer daha iyi yapıştırdık dedi. İlk seferde yapılan işlemi nereden biliyorsunuz ki diye sorduğumda da teknisyen tanıdı telefonu diye yanıtladı :) Çözüm merkezini aradığımda sistemde 1 kere garantiye gittiğim görünüyormuş. Halbuki garantiden çıkar çıkmaz aramıştım. Süreci anlattığımda durumla ilgilenileceği söylendi ama herhangi bir dönüş alamadım. Garanti sürem bitmek üzere zaten, 3 kerede sorununu gideremedikleri bir cihazı 4. Kez götürmek de mantıksız. Farklı bir ürün alacağım muhtemelen.

Mine
06 Ekim 2024 15:50
Samsung S21 Fe Telefonumun Arka Kapağı 3. Kez Yerinden Çıkıyor

Açılmış hali

05 Ağustos 2023 00:00

18 Temmuz 2023 15:31
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2024 22:14
Nefiss sonuçtan memnun değil