Semra sonuçtan çok memnun

Samsung Kusurlu Ürün Gönderildi

Samsung Kusurlu Ürün Gönderildi
18 Kasım 2023 00:21
Semra'nın Teşekkür Mesajı
“Şikayetimi ilettikten sonra Samsung hemen iletişime geçti ve çok güzel ilgilendiler sürekli bilgi verip iletişim halinde olduklar ürünü yenisiyle değiştirdiler ilginiz için çok teşekkür ederim”

Trendyol üzerinden Mersel Teknoloji satıcısından Samsung marka A7 model tablet satın aldım. Ancak aldığım tablette çok fazla ışık sızması problemi vardı. Satıcı, tableti yetkili servise değişim için fotoğrafını gönderip dilekçe vermesine rağmen 'arıza görülmedi' yanıtı alındı ve tablet bozuk halde bana geri gönderildi. En kısa zamanda tableti iade etmek istiyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakları Heyeti'ne başvurmak zorunda kalacağım. Kimse kimseyi bu şekilde mağdur etmemeli. Samsung markasından böyle bir sorun yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi.

18 Kasım 2023 08:57 (Şikayetten 8 saat sonra)

16 Aralık 2023 19:04

Şikayetimi ilettikten sonra Samsung çok güzel ilgilendi sürekli iletişim halinde olduklar ve ürünü değiştirdiler ilginiz içinde çok teşekkür ederim

16 Aralık 2023 19:08

Samsung Tablet A8 Kendi Kendine Kapandı Yeni Aldım

10 Kasım 2023 23:53
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 17:28

21 Aralık 2023 13:44

07 Ekim 2025 15:33
Turhan sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 11:50