Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy Z Fold 5 Samsung Care+ Sigorta Yaptıramıyorum

Samsung Galaxy Z Fold 5 Samsung Care+ Sigorta Yaptıramıyorum
30 Eylül 2023 10:39

14.09.2023 tarihinde Hepsiburada üzerinden satıcısı Hepsiburada olan Samsung Galaxy z fold 5 telefon aldım. Satın alma sürecinde Samsung ile görüşerek Samsung Care+ sigorta yaptırmak istediğimi ve bunun bilgisini almak istediğimde Samsung müşteri hizmetleri telefonun teslim tarihinden itibaren 15 gün içinde yaptırabileceğimi söyledi. Telefonun satın alma işleminden sonra 14.09.2023 tarihinde telefon tarafıma teslim edildi. Onu takip eden hafta sonrasında sigorta yaptırmaya çalışırken Samsung sitesinden Gulf Sigorta sayfasına yönlendirerek sizden istenen bilgileri girmenizi istiyorlar. Ardından devam et dediğinizde sürekli olarak bu hatayı alıyorum 'Teklif yaratılırken hata oluştu: 50109 - ürün satın alma tarihi - Soru tarih formatı hatalı geldi! - null Teklif yaratılırken hata oluştu: 50109 - ürün satın alma tarihi - Soru tarih formatı hatalı geldi! - null' ilk başlarda geçici bir durum olabileceğini düşünüp birkaç gün bekledim fakat sorun devam edince Samsung müşteri hizmetlerine durumu aktardım ve inceleyeceklerini söylediler. Yaklaşık 3-4 günün ardından bir çağrı geldi. Samsung müşteri hizmetleri tarafından Hepsiburada ile görüşmem gerektiği fatura tarihinin hatalı olduğu söylendi. Şimdi sorunun orası ile alakalı olduğunu nereden biliyorsunuz ve fatura tarihi doğruyken nasıl oluyor da faturayı siz göremiyorken fatura tarihi yanlış diyebiliyorsunuz, eğer faturayı görüntüleyebiliyorsanız neden sizin iç işlerinizde halletmeniz gereken konuyu benim ilgilenmem gerekiyor. Mağdur olan benim sorunu çözmesi gereken kişide ben isem siz niye varsınız. Neyse ben genede durumu Hepsiburada müşteri hizmetlerine aktardım ekran görüntüsü gönderdim fakat oradan da bir sonuç alamadım. Tekrar Samsung tarafına dönüş yaptığımda bu sefer Samsung hesabımda kayıtlı t. C. Kimlik numaramı silip yeniden girmemi söylediler ve ardından tekrar denememi istediler. Ben kendilerine bir çok kez bunun t. C. İle ilgisi olmadığını bakın satın alma tarihi ve tarih formatı hatası dememe rağmen kendi bildiklerini okuyup departmandan böyle bilgi geldi. Bize diyerek beni umursamaz bir tavırla ötelediler. Şu anda tarih 30.09.2023 ve sigorta yaptırma süresi geçti ve sorun hala devam ediyor ama bir çözüme ulaşamıyoruz. İlgili birimlerce şikayetimin dikkate alınmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

30 Eylül 2023 11:15 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Deniz
02 Ekim 2023 12:03

2 gün geçti ne arayan var ne soran Samsung'dan SMS geldi bu sabah, Talebinizin incelemesi devam ediyor diye zannedersiniz faili meçhul soruşturma araştırıyorlar. Bu ülkede neden her işe yokuşa sürülüyor anlamıyorum hem işi bilen yok hem de cevap verebilecek muhatap yok. Sonra marka neden zedeleniyor işte tam da bu sebepten dolayı.

Deniz
11 Ekim 2023 20:57

11.10.2023 tarihinde yani bugün Samsung tarafından müşteri hizmetleri personeli beni aradı ve aktardığı tam olarak şöyle; konu ile ilgili ürünü satın aldığınız yer ile görüşmeniz gerektiğine dair bilgi iletti departman. 2 haftadan fazla açılmış bir destek kaydı var ve bu destek kaydına markan'ın ilgili departmanın verdiği cevaba bakın inanılmaz gerçekten adeta şuur kaybı yaşattınız tebrikler ama bu ilgili departmanın çalışanlarının şunu da bilmesini isterim ki aldığınız maaşın bir kuruşunu bile hak etmiyorsunuz. Belli ki iş yürütmekten de anlamıyorsunuz sadece bir tarih hatası için müşteriyi 2-3 hafta bekletebiliyorsunuz bu zaten kalitenizi ortaya koyuyor o yüzden umarım ki bana yaşattığınız siniri ve stresin on katını bizzat yaşarsınız ki belki olmayan empati yeteneğinize bir katkısı olur. Son olarak marka zedeleme işini iyi becerdiğinizi muhakkak söylemem gerekir.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
25 Ekim 2023 12:52

Fatih
04 Ekim 2023 17:41
Mustafa sonuçtan çok memnun

06 Şubat 09:22
"Emre Bey ve Perihan Hanım'a bu zor süreçte ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Sorunum çözüldü..."

Yeni Alınan Samsung Z Flip 6 İlk Günden Arızalı Çıktı, İade Talebim Reddedildi

Melisamm