Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy Watch Ultra LTE Özelliği Kullanılamıyor

Samsung Galaxy Watch Ultra LTE Özelliği Kullanılamıyor
12 Kasım 2024 16:05

Samsung Galaxy Watch Ultra marka saati satın aldım. Ürünün LTE özelliği olmasına rağmen sadece Turkcell firması ile anlaşmaları olduğu için Vodafone marka operatörde ürünün LTE özelliğini kullanamıyorum. Ürünün fiyatı LTE özelliğinden kaynaklanan ek vergiler sebebiyle çok yüksek (yaklaşık 43.000 TL) ve bu özelliği kullanabilmek adına çok yüksek fiyat ödeyerek satın aldım. Ürünü alırken hiçbir yerde sadece Turkcell ile anlaşmaları olduğu ve başka operatörlerle kullanılamayacağı belirtilmemekteydi. Bu özelliği kullanamayacaksam neden yüksek vergilerle bu saati satın almak zorunda kalayım? Bu saatin LTE'siz özellikli saati yaklaşık 8000-9000 TL'ye satılıyor. Bu sorun ile ilişkili Samsung firmasına mail atmama rağmen dönüş yapılmadı. Arama ile kayıt oluşturdum ancak buna da dönüş yapılmadı. LTE desteğinin sağlanması için firmanın operatörlerle gerekli anlaşma ve görüşmeleri en kısa sürede tamamlaması ve bana bu süreçle ilişkili geri dönüş yapılmasını talep ediyorum.

13 Kasım 2024 13:17 (Şikayetten 21 saat sonra)

Furkan
Furkan
17 Kasım 2024 16:30

Firma tarafından arandım ve maalesef yardımcı olmadan süreci kapattılar. Yani para verip alıyorsunuz ama kullanamıyorsunuz

Vodafone ya da Türk Telekom'a şikayetinizi iletin çözerse onlar çözer

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Müşteri Memnuniyetsizliği: Galaxy Watch Ultra LTE İade Sorunu

13 Aralık 2024 23:26
Samsung Telefon Müşteri Memnuniyetsizliği: Galaxy Watch Ultra LTE İade Sorunu
Berna sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 19:59
Samsung Galaxy Watch 4