Harun sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy S23 Android Auto Bağlanmıyor

08 Mart 2023 09:40

Samsung Galaxy s23 telefon Android auto'ya bağlanmıyor.

Samsung'un amiral gemisi olarak Premium sınıfta satış ve pazarlamasını yaptığı Samsung Galaxy S23 Cep telefonunu ciddi bir para ödeyerek satın almam sonrası telefonu 2 ayrı aracımın multimedya ekranırına bağlayamıyorum. Diğer mark ve model birçok cihaz kolaylıkla kabloyu takar takmaz bağlanmasına rağmen bu cihazda yazılım veya cihaz kaynaklı Android Auto bağlantı problemi var. Sürekli navigasyon kullanan ve müzik dinleyen kullanıcılar için tam bir ayıplı ve kusurlu mal. Bu kadar para ver ama sonuç hüsran.

profile profile profile
08 Mart 2023 12:57 (Şikayetten 3 saat sonra)

Alper
Alper

Samsung s23 Ultra Android autoya bağlanmıyor diğer telefonlarda hiçbir problem yokken yeni telefonun bu problemi yaratması çok can sıkıcı

Celal
Celal

Aynı problemi bende yaşıyorum, yapmadığım kalmadı. Çözüm bulamadım. Samsung Serviside çözemedi.

Musa
Musa

Yazıklar olsun Galaxy s23ünüzede, çağrı merkezinize de, çözüm merkezinize de çok övündüğünüz s23 ultranın kamerası bozuldu kamerasında çizik bile yok kasasında mikro bir çizik yüzünden, hasar dediniz itiraz ettim ücretsiz onaralım dediniz kabul etmiyorum dedim, müşteri talebi ile bozuk telefonu al dediniz, saçmalıyorsunuz kabul etmiyorum dedim Şikayetvar'a yazdım, iletisim kuracağız dediniz 3 gündür iletisim kuramadınız. Yazıklar olsun. Hata bende ben markanızı çok abartmışım

Mahir sonuçtan hiç memnun değil

Android 7 Güncellemesi Sonrası Şarj Ve Arayüz Sorunları

26 Mayıs 2025 16:15