Selim sonuçtan hiç memnun değil

Samsung A73 Wi-Fi Hız Problemi

01 Mart 2024 17:40

İnternet paketimi 500 Mbit/s hıza yükselttim ve hız sorunsuz şekilde modemime ulaşıyor. A73 telefonum hariç, bu hızı destekleyen tüm cihazlardan 510 Mbit/s hızını sürekli ve kesintisiz şekilde alabiliyorum. iPhone 11 gibi cihazlarla test ettiğimde 510 Mbit/s hızını çok rahat alabiliyorum. Ancak Wi-Fi 6 desteklediği belirtilen Samsung A73 5G cihazım 340 Mbit/s hızın üstüne çıkamıyor. Samsung müşteri hizmetleri cihazıma uzaktan bağlantı sağlayarak problemi çözemedi ve servise yönlendirdi. Cihazımı servise bıraktım; format atıp, yazılım yüklediklerini ve test ettiklerini söylediler. Sorun çözüldü denilerek cihazımı almaya gittiğimde, birlikte test etmeyi önerdim. Ancak yetkili servisin internet hızı 30 Mbit/s geçmiyordu. 'Bu cihazı nasıl test ettiniz?' diye sorduğumda, yetkili personel bana boş bakışlarla karşılık verdi. Bu cihazın Wi-Fi 6 desteklediğini ve 9500 Mbit/s hıza çıkabileceğini söylediğimde, 'Bu cihazlar bu şekilde çalışıyor.' şeklinde bir cevap aldım. Bu şekilde bir teknik ekiple ilk defa karşılaştım. Vasat bir marka ve servis olarak, cihazın sorununu kabul etmiyorlar. Bir daha bu markayı asla tercih etmeyeceğim.

02 Mart 2024 09:09 (Şikayetten 15 saat sonra)

Samsung A73 Wi-Fi Hız Problemi Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

02 Aralık 2023 00:07
Samsung A73 Wi-Fi Hız Problemi Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

24 Ekim 2023 22:45

26 Aralık 2023 15:14
Berkan sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 01:02
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2024 05:29
Samsung A54 Şebeke Ve A73 Yön Tuşları