Şeyhmus sonuçtan hiç memnun değil

Samsung A73 Pişmanlığı

10 Aralık 2022 23:57

Ben 01.12.2022'de İzmir mavisehir Vatan Bilgisayar'dan Samsung marka A73 model cep telefonu aldım. Telefonu alırken kamera, ses vb... Özelliklerine baktım ve sorun yoktu. Telefonun şarjı % 74 civarındaydı. 7 gün sonra telefon kapandı şarjı bitmiştir diye sarja taktim yok telefon açılmıyor. 08.01.2022 'de aldığım yere gittim beni İzmir Karşıyaka Alaybey'deki Samsung servisine yönlendirdi. Telefonu bıraktım ve servisin bana dediği kasa yamuk kullanıcı hatası dedi. Ben 8 günlük telefonu nasıl yamultabilirim. Ayrıca kasada yamuklukta yok. Hadi diyelim yamukluk var bu telefon nasıl açılmıyor. Sonuç olarak servis 8 günlük telefonu kullanıcı hatası diye bana teslim etti. Ve servis bana sunu söylüyor biz tamirini yaparız ücretli şekilde ama telefonu kasa yamukluğundan dolayı toplayamayabiliriz, böyle bir durumla hiç karşılaşmadım. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım hakkımı arayacağım. "tüketici kanunu 10 numaralı maddesi diyor ki telefonu aldığınızdan altı ay zarfında herhangi bir arıza olursa ayıplı ürün sayılır. "Koskoca firma ayıplı ürün satıyor ve BDH diye bir servisle insanları mağdur ediyor. Bu işin peşini asla bırakmayacağım. Samsung neden pişmanlık. Biliyor musunuz, Samsung taşeron yetkili servislere hizmet verdirdiği için tüketiciler mağdur oluyor. Samsung pişmanlıktır.

12 Aralık 2022 09:02 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili, şikayet çözüm merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye www.samsung.com

Şeyhmus
12 Aralık 2022 23:20

Müşteri temsilcimiz aradı ve bana konuyu araştırıp dönüş yapacağını söyledi. Ve bir daha alamadınız. Sizin sorun çözme olayınız bu kadar iste.

Semsettin

Son durum ne oldu Şehmus bey benimde başıma aynısı geldi Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım sizin sonuçlandı mı

Samsung Telefon A73 5G Arama Ve Şebeke Sorunları Çözülmüyor

Satoshi