24 Nisan 2023 18:28

Antalya Markantalya'nın karşısında Muratpaşa'da tek olan Samsung Mobil Cihazlar Yetkili Servisine gittim. Smart service. (Yıldırım Elektronik)
Garantisi bitmiş ancak sağlam şu an zaten çalışır vaziyette sadece şarj olmayan cihazımı ücretli olarak tamir ettirmek istiyorum cihazım Samsung A40 buyurun dedim. Bütün A30-40-50 Hepsi aynı şarj soketini kullanıyor biliyorsunuz dedim. Modeli A40 olduğu için kabul edemeyiz deyip yolladılar. Daha sonra hem Genel Müdürlük hem de İstanbul Samsung Servisleri ile görüştüm. Bu uygulamanın olmadığı Samsung marka ve A40 dahil her telefonu alabilecekleri iletildi. Şimdi ben ne yapayım? Bu müşteri mağduriyeti yaratan çözüm üretmeyen Antalya'YI tekeline almış firmayı hem kendi Genel Müdürlüğü'ne hem CİMER'e hem Tüketici Hakem Heyeti'ne ve Ticaret Bakanlığı'na şikayet edeceğim. Ayıptır ayıp Samsung marka Cep Telefonu'nu A40'a bakmıyoruz deyip dükkandan geri çıkartmak ne demek? Antalya'yı resmen tek elinize almışsınız ey Samsung ey Yıldırım Elektronik!
0532*****36

25 Nisan 2023 08:36 (Şikayetten 14 saat sonra)

Burak
Burak
02 Mayıs 2023 23:41

Koskoca Samsung marka telefona arayıp bu modele biz bakmıyoruz diyorsunuz pessss! Kim üretti peki kardeşim? Önümüzdeki 30 yılda ailecek çok büyük müşteriler kaybettiniz bir daha asla güvenmem bu markaya!