Samsung A34 Şebeke Sorunu

04 Nisan 2024 23:24

Selamlar, bu bir kullanım deneyimi ve Samsung'a güvenerek aldığım cihazdan hayal kırıklığı yaşamam. 2023 Kasım ayında sıfır bir Samsung A34 aldım. Cihazın sorununu, beni arayanların bana ulaşamaması şikayeti ile fark ettim. Telefon ile çekmeyen bir bölgeye gidersem ya da asansör gibi çok katlı yerlerde ve eksi katlarda bulunursam, şebeke gitti mi diye merak ediyorum. Normal açık alana çıkmama rağmen şebekeden kopuyor. Saatlerce bunun için cihazı yeniden başlatmam gerekiyor; yoksa ne internet ne de şebeke, hiçbir bağlantı yapmıyor. Bu da beni açıkçası rahatsız ediyor. Böyle bir durumda telefonu takip ediyorum, 'Şebeke var mı?' diye kontrol ediyorum. Neyse, Samsung yetkilileri sorunu çözmek isterlerse cihazı değiştirebilirler ya da servise yollayabilirim. Aksi takdirde her platformda yazmayı düşünüyorum.

12 Haziran 2024 08:29

Samsung a34 256g cihazı 24 Kasım 2023 de eşime hediye olarak aldım. Birkaç gün sonra kullanamadığını söyleyip eski kullandığı Armut marka cihazını kullanmağa devam etti. Cihazı kullanmaya ben başladım ama ulaşılamama şikayeti oldu ayrıca kendi çalıştığım yer 3 katlı bir yer -1 kata indiğim de malum GSM sinyali kesiliyor bağlantı olmuyor tekrardan normal katlara veyahut dış bölgeye çıktığım da şebeke gelmiyor yani telefon şebekeye bağlanmıyor bağlanamıyor. Kapatıp açmam ya da uçak moduna gir cık yapmam gerekiyor. Şikayet yazdım uzaktan bağlandılar sorun yek dediler. Sorun yine devem etti servise bırak orada bakılsın test edilsin dendi bıraktım 4gün kaldı sorun yok denildi cihazı değiştirin dedim onu da yapmadılar. Cihazı aldım aldığım gibi sim kartını değiştirdim öyle kullanmaya başladım ama durum aynı. Tekrardan Samsung TR den görüştüğüm a. Rkadaşa video attım servise bırak öyle bakalım dedi ama kesin bir çözüm yok tek çözüm Samsung almamak.

Samsung A34 Şebeke Sorunu

06 Ocak 2024 02:56

21 Mayıs 2024 01:31

Samsung A34 Şebeke Mağduriyeti

04 Ekim 2023 14:22
Nida sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 20:07
Aziz sonuçtan memnun

21 Şubat 2024 17:47
"Kısa sürede dönüş yapıp ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim"