Samsung A15 Şarj Sorunu

25 Haziran 2024 00:29

20 gün önce aldığım Samsung A15 modelinde güncellemeden sonra hızlı şarj özelliği kullanılamıyor. Normalde 1 saatte şarj olan telefonum şu anda 7-8 saatte şarj oluyor. Lütfen şu sorunu çözün artık ve severek kullandığım bir model, lütfen başka bir markaya geçirmeyin beni.

02 Temmuz 2024 19:31 (Şikayetten 7 gün sonra)

Yorumlar (9)

Ozan
Ozan

Aynı sorunu bende yaşıyorum bunun çözümü nedir

Semih
Semih

Aynı sorun bende de var hızlı şarj olmuyor 7-9 saat arası şarj süresi gösteriyor. Samsung sitesinden bakıp ayarları sıfırlama da yaptım yine düzelmedi. Şarj aletinden dir diye düşündüm orijinal Samsung şarj aleti aldım yine aynı düzelmedi.

Aynı sorun bende de oldu, sizin sorununuz düzeldi mi dönüş yaparsanız sevinirim.

Apollon
Apollon

2 ay önce aldım ben de Samsung A15 birden hızlı şarj almadığını gördüm 9 saat göstermeye başladı ve şaşırarak görüyorum ki birçok kisi aynı sorunu yaşamış bu sorundan daha önce haberim olsaydı almazdım nasıl çözeceğiz bu sorunu

Başkentli

Evet bende aynı mağduriyeti yaşıyoruz bir daha da Samsung'a bulaşmamış artık

Başkentli

Merhabalar efendim Aynı sıkıntılar benim telefonumda da oldu ben de 2 ay oldu telefonumu alalı a15 Samsung telefonum 3 saatten önce şarj olmuyor bu da benim için büyük bir sıkıntı olmaya başladı bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Başkentli

Hayır arada bey hızlı şarj özelliği acıktı hatta Samsung servise verdim oda baktı telefonunu şarj alma sıkıntısı olduğunu oradaki bayan baktı bizzat kendi söyledi

Arda
Arda

Hızlı şarj özelliğini açmamışsınız

samsung-a15-sarj-sorunu-1.jpg
Hulya
Hulya

3 ay önce Vatan dan aldığım Samsung A15 telefonumda hızlı şarj sorunu var. 9 saatte doluyor. Ve buradan öğrendiğim kadarıyla coğu İnsan bu durumdan muzdarip. Bu bir sistem sorunudur ve yetkililerin bu mağduriyetimize yardımcı olmasını talep ediyorum

Samsung A15 Şarj Sorunu

16 Aralık 2024 17:06

25 Ocak 2025 01:15
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Samsung A71 Hızlı Şarj Olmuyor Orijinal Şarjı Desteklemiyor

13 Temmuz 2024 21:10