Emrah sonuçtan çok memnun

Samsung A02 Şarj Sorunu

04 Aralık 2023 14:35
Emrah'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetimi yaptığım günün hemen ertesi Samsung çözüm merkezi tarafından arandım. Gamze hanım sağ olsun gayet ilgili davrandı ve servisin telefonu kabul ederek onarmasını sağladı. Tüm çözüm merkezi ekibine çok teşekkür ediyorum.”

Yaklaşık 18 aydır eşim için almış olduğumuz Samsung A02 cep telefonunu kullanıyoruz. Telefon başlangıçta 2.5 saat gibi bir zaman dilimi içerisinde tam şarj olurken artık 5-6 saatte şarj olmaya başladı. Bugün Samsung servisine götürdüm ve aldığım cevap ''bu telefonun kapasitesi bu'' oldu. Peki bu telefonun kapasitesi bu ise neden başlangıçta hızlı şarj olmasına rağmen şu an farklı şarj cihazları denememe rağmen 6 saatten önce şarj edemiyorum.

04 Aralık 2023 16:36 (Şikayetten 2 saat sonra)

Emrah

25 Temmuz 2023 21:08

15 Ocak 2024 01:09
Nilsu sonuçtan çok memnun

25 Ocak 2024 22:02
"Çok teşekkür ederiz bize kısa sürede dönüş yaptığınız için :)"