Samsonite Yetkili Servisin Geri İadesi Geciken Valiz Hizmeti

27 Aralık 2023 14:00

Sağlamlığı ve verdiği garantilerin arkasında durduğunu sandığımız Samsonite ve Desa firması tam manası ile bizi hayal kırıklığına uğrattı. Valizimizde kullandıkları malzeme nedeniyle oluşan zararı tazmin etmedikleri gibi, yaklaşık 45 gündür bize ait valizi gerişe iade edemiyorlar. İzmir de Optimum mağazasından aldığımız valizimiz hala geri iade edilemedi. Satış şubesi de çaresiz. 15 gündür yolculuğa çıkacağımızı onlarca defa arayıp söyledik ama nafile. Hem valizi iade edemiyorlar hem de çözüm önermiyorlar. Eşten dosttan valiz arıyoruz. Desa firmasını ve Samsonite ı kınıyorum. Bundan sonra 10 binler harcamayacağım bu samimiyetsiz insanlarla alış verişim olmaz

06 Haziran 2024 14:48 (Şikayetten 5 ay sonra)

Merhaba, Bildiriminiz bizlere ulaşmış olup en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır, Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

Gülşen
14 Eylül 2024 23:17

03 Nisan 2023 09:58
Samsonite Kalite Problemi Ve Kötü Satış Sonrası Hizmeti!
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
09 Ağustos 2024 12:47

Samsonite Valiz Değişiminde Mağduriyet Ve Yetersiz Çözüm

15 Ekim 2025 15:30
Funda sonuçtan hiç memnun değil

10 Yıl Garantili Samsonite Valizin Sapları Parçalandı, Tamir Ve Değişim Taleplerim Karşılanmadı

29 Kasım 2025 23:20