Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Samsonite İlk Kullanımda Patlayan Fermuar

25 Haziran 2024 19:46

Merhaba, 23 Mayıs'ta aldığım kabin boy valizimin daha ilk seyahatimde fermuarı attı ve ürünü 26 Mayıs'ta mağazanıza geri teslim ettim. Fermuar tamiri değil, üzerine fark ödeyerek farklı bir ürün almak ya da aynı ürünün yenisiyle değiştirilmesini istediğimi belirttim. Ancak valizin fermuar değişimi yapılarak bana geri gönderildi. Ürünü bu şekilde istemediğimi iletmeme rağmen değişikliği kabul etmediler. Bu kadar ücret ödeyip ilk kullanımda patlayan fermuar kabul edilebilir mi?

25 Haziran 2024 19:50
Samsonite İlk Kullanımda Patlayan Fermuar

Üstelik valiz değişimi istediğimi asla fermuar değişimi istemediğimi sizlere yazalı olarak ilettiğim halde onayımı almadan değişim yaptınız

02 Temmuz 2024 11:35 (Şikayetten 6 gün sonra)

Merhaba, Bildiriminiz bizlere ulaşmış olup en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır, Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

22 Temmuz 2024 17:24

Merhaba hiçbir gelişme -cevap gelmedi? Garantisi olan bir ürün satışı yaptınız ve sonra bir daha asla ilgilenmiyorsunuz. Ürün halen sizin mağazanızda bekliyor ve markanız bu konuda hiçbir şey yapmıyor.

10 Ağustos 2024 19:28

Marka olarak halen hiçbir geri dönüş yapmadınız, sadece şikayetleriniz cevaplandı görünsün diye otomatik bir cevap mı yazıyorsunuz. Ben bu kadar eski ve büyük bir markanın bu kadar güvenilmez olduğunu hiç düşünmemiştim, gerçekten çok şaşkınım hiçbir geri dönüş yapmıyor olmanıza

Samsonite Valiz Fermuar Sorunu Ve İade Talebi

09 Mart 2025 15:23
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

28 Nisan 2025 11:28
Hilda sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2024 18:31
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Seyahatte Kopan Fermuar Nedeniyle Valiz Onarımında Destek Alamama

22 Ağustos 2025 14:16