30 Nisan 2024 14:52645
Sebahattin'in Teşekkür Mesajı
Kısa süre içerisinde bir poşet fazlası ile gönderildi kargo ücreti bile alınmadı birazcık utandım açıkçası her şey için teşekkürler çok memnun oldum çok teşekkür ederim

Samet marka 30 kg ağırlığında frenli çekmecelerimin üç adedinde toplam altı adet tırnak aynı sorundan dolayı kırılmış. Sadece tırnaklar yüzünden tüm çekmeceleri kapattığımda geri açılıyor. Hepsi aynı sorunu yaşıyor. Bu tırnakları biraz daha kaliteli bir malzemeden yapmanız mümkün mü ya da nereden temin edebilirim? Bu tırnaklar yüzünden raylar kullanılamaz hale geliyor. Büyük bir maliyetle karşı karşıya kaldım ve çözüm için sizlerden destek bekliyorum.

30 Nisan 2024 15:42 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Sizlerden gelen talep, öneri ve ihtiyaçlar firmamız için çok önemli olup, ilgili birimler tarafından değerlendirilerek çözümleri için hızlı bir şekilde çalışılmaktadır. Teknik tanıtım ekibimiz sizinle iletişime geçerek konu hakkında bilgilendirme yapacaktır. Çalışma saatlerimiz p.tesi/cuma 08:00 /17:00(GMT +3)Tekrar yardıma ihtiyaç duymanız halinde yardımcı olabileceğimizi bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

30 Nisan 2024 16:48

30 Nisan 2024 16:50

Evimde yaşamış olduğum çekmece sorununu dile getirip paylaştım, daha şimdi yazdım hemen cevap verildiği için ve aynı zamanda yeni ürünleri tarafıma gönderilmesi için adres bilgilerimin alınması ışık hızında çözümleriniz için sizlere çok teşekkür ederim bu belkide basit bir plastik parça görünüyor olabilir bu sayede 10 sene kullandığım ürünlerimi bir 10 sene daha kullanacağım için firmanıza ilgilenen kişilere ve kalitenize çok teşekkür ederim...

3 Mayıs 2024 21:47

3 Mayıs 2024 22:53

Değerli vaktinizi ayırıp memnuniyetinizi ilettiğiniz için biz size çok teşekkür ederiz.Tekrar yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı belirtir, iyi günler dileriz.

Frenli Çekmece Raylarında Tırnak Kırılma Sorunu

4 Şubat 2025 17:41426

"Anında yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Çok şaşırdım."

24 Ağustos 2023 21:02446

"Gerçekten çok ilgililerdi hemen dönüş yaptılar ve kırık parçaları yolladılar çok teşekkürler."

2 Temmuz 2025 18:15608

"Kırılan tırnaklar fazlasıyla ücretsiz olarak gönderildi ilginiz için çok teşekkür ederim."

Çekmece Ray Tırnaklarının Kırılması ve Yedek Parça Temininde Yaşanan Sorun

11 Ekim 2025 16:53461

Samet marka çekmece ray tırnaklarım kırıldığından mutfak çekmecelerim kapan...

Tümünü Gör
Samet A. Ş Hüsranı!