Samet A. Ş Bas-Aç Tandem Ray Sorunu

Samet A. Ş Bas-Aç Tandem Ray Sorunu
Fatih'in Teşekkür Mesajı
Teşekkürler

Çekmecelerdeki samet marka bas-aç rayların 5 çekmecesi var, hepsine baktım ve sadece 1 tanesi sağlam. Tek taraf var, 1 şifonyer ve 2 komodin olmak üzere toplamda 5 çekmece var.

Bu parçanın yedeğini bulamadım. Rayı komple almam gerektiğini söylüyorlar. Bunun çözümü yok mu? Sadece bas-aç kısmı arıza yapıyor, daha kaliteli olmalı ya da yedek parça konusunda bir şeyler yapılmalı.

19 Haziran 2024 07:31 (Şikayetten 4 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle ilginize teşekkür ederiz. Çağrınız kayıt altına alınmıştır. Kurban Bayramı tatili sebebi ile14-23 Haziran tarihleri arasında şirketimizde çalışma yapılmayacak olup, çağrınıza 24 Haziran 2024 tarihî itibari ile teknik tanıtım uzmanımız sizinle iletişime geçerek konu hakkında bilgilendirme yapacaktır. Durumu bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Merhaba Fatih bey, Ürün 1Z1E02506800386494 ilgili referans numarası ile adresinize kargo yapılmıştır. Tekrar başka bir konuda yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

28 Haziran 2024 10:26

Çok teşekkürler ilgi ve alakanız için elime ulaştı sizin gibi şirketler var olsun

Değerli vaktinizi ayırıp memnuniyetinizi ilettiğiniz için biz size çok teşekkür ederiz.Tekrar yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı belirtir, iyi günler dileriz.

28 Haziran 2024 10:34

Teşekkürler

Samet A. Ş. Çekmece Bas Çek Sistem Arızası

"10 yıldan fazla geçmesine rağmen ürünlerinin arkasında durdukları için, şartsız koşulsuz değişim yaptıkları için, kurumsal ve profesyonel yaklaşımlarından ötürü çok teşekkür ediyorum."

Samet A.Ş Çekmece Mekanizmasında Yaşanan Sorunlar

Çekmecelerdeki Samet marka bas-ac rayların hepsi kısa sürede bozuldu. Evde ...

Tümünü Gör
Samet A. Ş Multilift Arızası

Samet A. ŞMultilift Arızası

Samet A. Ş Yedek Parça Tedariği

Samet A. Ş YedekParça Tedariği

Samet A. Ş Duo Lift Piston Arızası Ve Tedarik Sorunu

Samet A. Ş DuoLift Piston Arızası Ve Tedarik Sorunu

Burçin
Samet A. Ş Çekmece Kapanmıyor Ray Yüzünden!

Samet A. ŞÇekmece Kapanmıyor Ray Yüzünden!

Emre
Samet A. Ş Pistonun Kısa Sürede Bozulması Nedeniyle Yaşanan Zorluk