Samat A.Ş Kapak Mekanizması İçin Yedek Parça Bulunamıyor

Samat a. Ş kalkar kapak mekanizması kullanıyoruz. Daha evvel bir defa bozuldu müteahhidimiz değiştirdi. İkinci defa arızalandı bu sefer kendim değiştirmek istiyorum fakat internette uygun piston bulamadım. İlanda olan ürünlerin süreleri dolup tükenmiş gözüküyorlar.

14 Ekim 2024 15:55 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sizlerden gelen talep, öneri ve ihtiyaçlar firmamız için çok önemli olup, ilgili birimler tarafından değerlendirilerek çözümleri için hızlı bir şekilde çalışılmaktadır. Teknik tanıtım ekibimiz sizinle iletişime geçerek konu hakkında bilgilendirme yapacaktır. Çalışma saatlerimiz p.tesi/cuma 08:00 /17:00(GMT +3)Tekrar yardıma ihtiyaç duymanız halinde yardımcı olabileceğimizi bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

17 Ekim 2024 15:42

Ürün 1Z1E02506800405132 ilgili referans numarası ile adresinize kargo yapılmıştır. Tekrar başka bir konuda yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

Samet A.Ş Piston Sorunu Ve Yedek Parça Bulunamaması

"İlgi için teşekkürler. Ürünün yenisinin gönderimi sağlanacak."

Mutfak Kapak Mekanizması Sorunu

"Öncelikle samet firmasına şikayetimi dikkate alıp ilgilendikleri için ve hemen akabinde gerekenleri yaptıkları için teşekkür ediyorum. Gerçekten böyle firmalarda varmış diyebildik. Ayrıca benimle iletişime geçen Nuh beye de teşekkür etmek isterim."

Samet A.Ş Kalkar Kapak Sistemi Piston Arızası

Mutfak dolabımda bulunan Samet Duolift marka kalkar kapak sistemi, yeni taş...

Duolift Pistonlarıyla Bitmeyen Sorun: Yedek Parça Krizi

"Şikayetim ile ilgili hemen geri dönüş yapıldı ve arızalı parçaların değişimi sağlanacak şekilde planlama yapıldı. Henüz işlem gerçekleşmedi ancak firma ürünlerinin arkasında duruyor, güven verici. Nuh beye ilgisi için teşekkür ederim. Firma yetkililerine de ayrıca teşekkür ediyorum."

Tümünü Gör

Samet A. Ş YedekParça Tedariği

Samet A. Ş Duo Lift Piston Arızası Ve Tedarik Sorunu

Samet A. Ş DuoLift Piston Arızası Ve Tedarik Sorunu

Burçin
Samet A. Ş Çekmece Kapanmıyor Ray Yüzünden!

Samet A. ŞÇekmece Kapanmıyor Ray Yüzünden!

Emre
Samet A. Ş Pistonun Kısa Sürede Bozulması Nedeniyle Yaşanan Zorluk