Elvan sonuçtan hiç memnun değil

Saloon N&N İşlemleri Cilde Zarar Veriyor!

13 Ağustos 2023 17:47

2022 yazında Lipoliz için gittiğim salondan pek bir fayda görmedim. Aynı zamanda diyet yapmadığım için pek de takmadım. Daha sonra iğneli Lipoliz yaptırdım ama o da aynı şekilde sonuçlandı. Zaten diyet yapsam da kilo verirdim. Hiç gerek yokmuş işlem yaptırmaya. Daha sonra kış döneminde yüzümdeki lekelerim için Arc sistem paketi aldım. Fakat lekelerim geçmediği gibi nur topu gibi yeni lekelerim oldu. Bu sefer onları geçirmek için yosun maskesi paketi aldım. Fakat ilk seansta cildim çok fena yandı ve enfeksiyon kaptı. Kimyasal bir işlem olduğu konusunda bilgi vermemişlerdi. Ben de artık devam etmeyeceğimi söyleyerek Arc sistemden kalan 1 seanslık ücretim (tamamını değil) ile yosun maskesinin ücretini geri istedim. Tamam dediler fakat parayı yatırmaları için tekrar hatırlatmak zorunda kaldım. Onu da 222 TL eksik yatırdılar. Benden kestikleri paraya bakar mısınız? Ona bile tenezzül ettiler. Daha sonraki aramalarımda telefonlarıma çıkmadıkları gibi dönüş bile yapmadılar.

Sonuç olarak başlangıçtakinden daha büyük lekelerim oldu. 4 aydır medikal kremler dışında hiçbir şey kullanamıyorum yüzüme. Bir süre kortizonlu kremler kullanmak zorunda kaldığım için cilt derim inceldi. Ayrıca göz kapaklarım o kadar tahriş oldu ki artık makyaj malzemesi bile kullanamıyorum. Kullansam da makyaj temizleyici kullanamıyorum. Hemen tahriş oluyor ve çok canımı yakıyor. Tek kelime ile pişmanlık.

Şirin sonuçtan çok memnun

24 Ekim 2023 16:49
Mercy Estetik Zorla Para Alma
Kevser sonuçtan hiç memnun değil

Avis Vip Eryaman Güzellik Salonu Uygulamalarında Hayal Kırıklığı Ve Sağlık Sorunları

11 Kasım 2024 19:24
Gürcü sonuçtan hiç memnun değil

Care Beauty Studio (Aksaray) Yüzümü Mahvetti

05 Şubat 2025 16:25

21 Haziran 2023 19:25
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe Aksoy Güzellik Merkezi Ankara Ayşe Aksoy

03 Ağustos 2023 15:38