Oğul sonuçtan hiç memnun değil

Salomon Ayakkabı Kaliteli Sandığım Ayakkabı Hayal Kırıklığı Yarattı

17 Ocak 2024 21:34

Selamlar, 10/12/2023 tarihinde Hilltown Boyner mağazasından almış olduğum Salomon marka outdoor ayakkabı, GORE-TEX ürün bu arada, daha doğru düzgün yağmur, kar, toprak görmeden üst ve yan tarafından atmalar yaptı. 24/12/2023 tarihinde Boyner mağazasına inceleme için geri bıraktım. Bugün bana inceleme sonucu kullanıcı hatası olduğunu belirterek işlem yapamayacaklarını, istersem tekrar inceleme yaptırabileceğimi, geri gönderebileceğimi söylediler. Bu markanın normalde iki yıl garantisi olduğunu söylememe rağmen değişim talebimin kabul olmayacağını, tekrar incelemeye gönderip beklemem gerektiğini söylüyorlar. İnsan GORE-TEX ayakkabıyı niçin alır? Kış şartları için alır. 21 iş günü yine beklemek zorunda bırakıldım ve çözüm sağlanmadı. Ben bu markayı senelerdir kullanırım, ayakkabıda ilk defa böyle bir tavırla karşılaştım. İki yıl garantisi olan bir marka nasıl böyle bir cevap verebilir, anlamış değilim. Boyner'den yazı istedim; Salomon Türkiye'nin ayakkabı için red verdiğini, onu da veremeyeceklerini söylediler. Ne yapmam lazım bu şartlarda bilmiyorum. Eğer gerçekten garantili bir mal bu şekilde savuşturuluyorsa, çok yazık. 21 iş günü yine bekle. Markaya duyduğum güvene yazık oldu. Tüm haklarımı kullanacağımı bildiririm.

Günel
Günel

Aynı sorunu bizde daha iki ay önce Pendik viaportdan 5000 TL Goratex model turuncu renk Solomon ayakkabının üzeri tiftik tiftik ipleri çıkmış ürün 5 defa giyilmiştir en fazla

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

8 Ayda Deforme Olan Ayakkabı Ve Garanti Reddi Hayal Kırıklığı Yarattı

19 Ağustos 2025 13:56
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2025 23:45
kisa-surede-deforme-olan-ayakkabiya-garanti-reddi-magduriyet-yasatti-3.pdf
kisa-surede-deforme-olan-ayakkabiya-garanti-reddi-magduriyet-yasatti-1.jpg
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Salomon Ayakkabı Boyner'den Aldığım Ürünün İnceleme Süreci Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

20 Şubat 2025 00:50