Salomon Ayakkabı Kaliteli Sandığım Ayakkabı Hayal Kırıklığı Yarattı

17 Ocak 2024 21:342.660

Selamlar, 10/12/2023 tarihinde Hilltown Boyner mağazasından almış olduğum Salomon marka outdoor ayakkabı, GORE-TEX ürün bu arada, daha doğru düzgün yağmur, kar, toprak görmeden üst ve yan tarafından atmalar yaptı. 24/12/2023 tarihinde Boyner mağazasına inceleme için geri bıraktım. Bugün bana inceleme sonucu kullanıcı hatası olduğunu belirterek işlem yapamayacaklarını, istersem tekrar inceleme yaptırabileceğimi, geri gönderebileceğimi söylediler. Bu markanın normalde iki yıl garantisi olduğunu söylememe rağmen değişim talebimin kabul olmayacağını, tekrar incelemeye gönderip beklemem gerektiğini söylüyorlar. İnsan GORE-TEX ayakkabıyı niçin alır? Kış şartları için alır. 21 iş günü yine beklemek zorunda bırakıldım ve çözüm sağlanmadı. Ben bu markayı senelerdir kullanırım, ayakkabıda ilk defa böyle bir tavırla karşılaştım. İki yıl garantisi olan bir marka nasıl böyle bir cevap verebilir, anlamış değilim. Boyner'den yazı istedim; Salomon Türkiye'nin ayakkabı için red verdiğini, onu da veremeyeceklerini söylediler. Ne yapmam lazım bu şartlarda bilmiyorum. Eğer gerçekten garantili bir mal bu şekilde savuşturuluyorsa, çok yazık. 21 iş günü yine bekle. Markaya duyduğum güvene yazık oldu. Tüm haklarımı kullanacağımı bildiririm.

18 Ocak 2024 18:08

Aynı sorunu bizde daha iki ay önce Pendik viaportdan 5000 TL Goratex model turuncu renk Solomon ayakkabının üzeri tiftik tiftik ipleri çıkmış ürün 5 defa giyilmiştir en fazla

Tümünü Gör
Salomon Ayakkabı Elinizde Kalıyor

Salomon AyakkabıElinizde Kalıyor

Engin
Salomon Ayakkabı Su Geçiren Goratex

Salomon AyakkabıSu Geçiren Goratex

Murat
Salomon Ayakkabı Üretim Hatasını Kabul Etmiyor!

Salomon AyakkabıÜretim Hatasını Kabul Etmiyor!

Canan
Salomon Alpha Cross 5 Kalıbından Çıkıyor Yapışkanı Bitik Durumda!

Salomon AlphaCross 5 Kalıbından Çıkıyor Yapışkanı Bitik Durumda!

Suat
Salomon Goratex Ayakkabı Su Alıyor!

Salomon GoratexAyakkabı Su Alıyor!

Yahya
Salomon Ayakkabı Yardımcı Olun Lütfen