Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Ameliyat Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Problemleri

24 Mayıs 2024 16:57

Merhaba,
Ananem (86) hızlıca Sağ Femur itk tanısıyla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Ortopedi 1/402-c) yatışı yapılmıştır. 1 hafta önce ameliyat onaylandı ve ameliyat için hasta hazırlandı ancak son anda yoğun bakım doluluğu sebebiyle ameliyat iptal edildi ve bunu 2. kez yaşadık. Bugün tekrardan ameliyat olacağı söylendi. Ananem şeker, tansiyon, kemik erimesi ve birçok hastalığa sahiptir. Biz bu hastaneye ümitle şifa beklerken resmen daha kötü duruma düşüyoruz. Prosedürün hasta aciliyeti durumuna göre ilerlendiğini biliyorum ve buna zaten bir şey demiyorum. Ancak 3. kez bu yaşanmamalı; ameliyat edilmeyecekse eğer insanlara ümit verilmemeli. Bu konu hakkında gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum. Hastaneyi arayarak santrale bağlandım. A**** Bey ile görüşerek durumu anlattığımda bana 'Ne yapalım şimdi, bu çok normal' dedi. Böyle bir cevap gerçekten olamaz. A**** Bey ile ilgili de gereğinin yapılmasını arz ederim.

Teşekkürler.

30 Temmuz 2023 11:37
Sofice sonucu yetersiz buldu

İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Ameliyat Bekleyen Hastamız İçin Yardım Çağrısı