Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Nefroloji Bölümünde Yaşanan Sorunlar

30 Ekim 2023 14:41

2.5 yaşında oğlum için bulunduğum ilde Çocuk Nefroloji bölümü olmadığından dolayı birkaç kez gittiğimiz Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne 04.08.2023 tarihinde randevulu olarak gittiğimizde, ultrason çekimi için isminin sonradan öğrendiğim S***** B***** tarafından yukarıya onay gerektiği söylendi. Yukarı çıktığımda Çocuk Nefroloji doktorunun izinli olduğunu öğrendim. Tekrar ultrason sekreterine gittiğimde sonuçları almak için doktor hanımın izinli olduğunu söyledim. Bana asagilayici bir üslupla cevap vererek diğer şehirlere de gittiğini söyledi. Ayrıca Güvenlik görevlisine dönerek bu dilden anladıklarını söyledi. Bu durum beni oldukça rahatsız etti. Oğlumun sağlığıyla ilgilenirken böyle bir muameleyle karşılaşmak istemezdim. Bu nedenle o gün izinli olan hasta hakları yerine başhekim asistanını şikayet ettim. Ancak bu şikayet üzerine S***** B***** yanlışlıkla bana beyaz kod açarak hakaret davası açmıştır. Herhangi bir fiziksel veya sözlü müdahalede bulunmadım. Bu durumda tarafımca da şikayetçiyim. Hasta hakları yönetmeliğine göre hizmetten yararlanma ve bilgi edinme hakkım olduğunu düşünüyorum. Haksız yere benden şikayetçi olmasını istemiyorum. Konuyla ilgili gerekenin yapılmasını rica ediyorum.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi Riskli Gebelikte Yanlış Teşhis Ve İhmalkarlık

Kübra

02 Kasım 2023 15:53

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doktor Mağduriyeti Şikayeti

Tuğba
05 Temmuz 2024 21:29

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Asistan Ve Hocanın Sorumsuzluğu

Ervanur
16 Kasım 2023 15:39