Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Doktordan Memnun Kalmadım

02 Kasım 2023 15:53

11.01.2023 tarihinde ****** adlı doktora randevum vardı gittim. Doktor yoktu sözde kıdemli asistan*****adlı bir şahsiyet muayene ederken ekranı bana çevirip çocuğu gösterme tenezzülünde bulunmadı. Artı karnıma döktüğü jeli silmem için peçete dahi uzatmadı. 20 haftalık gebeyim ta ilerde olan peçeteye kendi çabamla ulaştım. Çocuğumun ultrason resmini boş olarak verdi. 2 li tarama testini yaptırmadığımı görünce neden yaptırmadın anne karnında tedavisi mümkün olan şeyi reddediyorsunuz falan dedi. Benim tercihime bırakılan mevzu konusunda üzerime geldi. Çocuğun durumunu sordum tersleyerek 3lü tarama testini yaptırın orada öğrenirsiniz diyor madem durumunu o anlık iyimi kötümü bilemiyorsan neden o koltukta oturuyorsa hiçbir şekilde kan küçük abdest tahlili istemedi

oysaki ben hipertansiyon hastasıyım. İdrarım takipte olmalı protein kaçağı olsa, çocuk riskte ama hiçbir şekilde hizmet görmedim. Zeynep kamil hasta haklarına başvurdum. Asistan kan küçük abdest talebinde yetkisi yok size bilgi verse de resim vermese de bir mecburiyeti yok diye savunmalarda bulundu. O zaman oturmasın yalandan yere, orada maaş alıyorlar.

Benim vergimle kalkınıyorlar, iki gündür gidip geliyorum Elle tutulur hiçbir şey yok. Saygısızlığı tek bunlar değil de daha fazla uzatmak istemiyorum ****asistan bozuntusunu sağlık kurumunda istemiyorum.

Hatice
07 Ekim 2023 01:52
Seniha sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep Kamil Kadın Çocuk Hastanesi Personelinin Saygısız Ve İlgisiz Davranışları!

Seniha
03 Eylül 2024 20:35
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Kartal Koşuyolu EAH Kalp Has. Aritmi Polikliniği Doktorun Kabalığı

Elif