Şahsenem Gelinlik & Nişanlık & Bindallı Özel Gün Hayal Kırıklığı, Gelinlik Problemi

14 Mayıs 2024 02:16
Kübra'nın Teşekkür Mesajı
“Merhaba yetkili ile iletişime geçildi gerekli tadilatlar yapıldı sorunu çözülmesi için gerekenler yapıldı teşekkür ederim”

Öncelikle yılbaşı öncesinde bir gelinlik modeli beğenmiştim. Fakat sonra kararımı değiştirerek farklı bir model gösterdim ve aynısını yapabileceklerini sordum. 'evet' yanıtını aldım. Benden ek ücret talep edildi, kabul ettim ve farkı ödedim. Ayrıca, dantelin önceden alınması gerektiğini, zarar etmem için söylediler, ancak dantel nisan ayına kadar bulunamadı. Dört ay boyunca dantel bulma bahanesiyle oyaladılar. Farklı bir dantel önerdim. Daha sonra prova için çağırıldığımda, giydiğim eteğin formunun resimdeki gibi olmadığını fark ettim. Seslendirdiğimde, dantelin ağırlığı ile istediğim görünümü elde edeceğimi söylediler. Kolların da resimdeki gibi olmadığını belirttim, ancak en fazla bu kadar olabileceğini ifade ettiler. Bu şekilde gelinliği teslim aldım. İki gün sonra eteğin resimdeki gibi durmadığını söylediğimde, teslim edilen ürün için bir işlem yapamayacaklarını belirttiler.
İstediğim gelinlik n***'daki manken üzerindekiydi, ancak yaptıkları gelinlik üzerimdekiyle aynı değil. Görselleri ekliyorum.

Kübra
Kübra