Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com Üzerinden Yaşadığım İade Ve Param Güvende Sorunu

Sahibinden.com Üzerinden Yaşadığım İade Ve Param Güvende Sorunu
Emirhan
31 Mayıs 2024 16:58

22 Mayıs 2024 tarihinde sahibinden.com üzerinden param güvende ile yaptığım "PlayStation 4 Pro kırık versiyon" satışı 29 Mayıs 2024 tarihinde alıcı kişi b**** a'ya ulaştı. Alan kişiye WhatsApp ve telefon üzerinden zaten ulaşamıyordum. Şahıs 30 mayısta ürünü geri iade edip kargoladı bugün olan 31 Mayıs 2024 gününde kargo elime ulaştı fakat gelen kargodaki ürün benim ürünüm değildi bozuk bir PlayStation 3 yollamış alan şahıs. Sahibinden.com ile görüşmem sonucu bu olayların onların sorumluluğunda olmadığı bir şey yapamadıklarını ve savcılığa gitmem gerektiğini söylediler. Böyle bir sorumsuzluk cidden sahibinden gibi bir siteye yakışmıyor. Kargo geldiğinde kanıt niteliği taşıması için açarken videolu çekim yaptım. Yurt içi kargodan tutanak tutmalarını istedim fakat Yurtiçi Kargo İstanbul Arnavutköy mavigöl müdürü şahıs tutanak tutmadıklarını söyledi. Bu olayın çözülmesi için gereken her yere başvuracağım. sahibinden.com sorunu çözmesini ve para iademi yapmalarını talep ediyorum.

01 Haziran 2024 10:32 (Şikayetten 17 saat sonra)

Emirhan
01 Haziran 2024 10:51

Merhaba. 2 gündür 40 defa aradım tüm temsilcileriniz aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor hiç yardımcı olmuyor. Resmen dolandırıldım yapmanız gereken tek şey mahkeme sonuçlanana kadar parayı iade eden şahsa geçmeyecek şekilde hesapları bloke etmeniz. 1 gün sonra bu para dolandırıcı şahsa geri iade edilecek ve yanına kâr kalacak.

Ferit sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 23:10
Naim sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 22:58
Sahibinden.com Param Güvende Üzerinden Yaşadığım Sıkıntı
İsa sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 18:37
Sahibinden Satış Sonrası Mağduriyetim Ve Desteksizlik
Sahibinden Satış Sonrası Mağduriyetim Ve Desteksizlik
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
06 Mayıs 2024 16:34