Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com Kurumsal Üyelik Sorunu Mağduriyeti

30 Ağustos 2024 15:35

Merhaba. 24-25 Ağustos'ta Kurumsal mağaza açmak için sahibinden.com'u aradım S**** diye biriyle görüştüm. 2014 yılından beri aktif olarak ürün sattığım site olduğu için mağazamın o üyelik üzerinden yani 2014 yılının ilanlarda görünmesini istedim. Ancak S**** denen eleman bana yeni üyeliğin 1. Yıl olarak görüneceğini söyledi. 2014 yılı görünmez dedi. Bende eski hesabımı da kullanarak oradan da ilan vermek istiyorum dedim. O halde faklı mail girelim yeni üyelik için dedi. Diğer eski hesabınızdaki mail dursun oradan da ilan verebilirsiniz dedi. Değiştik maili. Mağaza açtık. Birkaç gün sonra 2014 tarihli olan ilanlarımda değişiklik yapmak istedim izin vermedi site. Müşteri hizmetlerini aradım. Bu sefer ağız değişti sahibinden.com. Bana söylediklerini inkar ettiler. Eski hesaptan değişiklik olmaz 2 hesabı aynı anda kullanamazsınız diye söylemeye başladılar. Baştan söylenmedi bu bana. Ses kaydını dinlesinler. 2014 olan hesabı kullanamazsınız deselerdi yeni mağaza açmazdım. Benim o hesabım 10 yıllık. İlanlarda 2014 üyelik görünüyor. Şu anda yeni işe başlamış gibi 1. Yıl yazıyor ilanlarda. Güven vermiyor müşteriye. Sahibinden.com temsilcisi S**** denen şahsın yapmış olduğu yanlışın cezasını ben neden çekeyim. Ya üyeliği iptal etsinler ya da diğer hesabımı da kullanmama izin versinler. 48 saat içinde dönüş yaparız dediler 3 gün geçti arayan yok. Çözülmez ise hukuki yollara başvuracağım. Bütün sosyal platformlarda da bu yaşadığım mağduriyeti dile getireceğim. Milleti kimse kandıramaz. Yanlış bilgi verip mağaza açtırıp ortadan sıyrılamaz.

30 Ağustos 2024 15:51 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Ahmet
Ahmet
31 Ağustos 2024 13:08

Siz dalgamı geçiyorsunuz insanlarla. En az 3 defa aradım. 48 saat içinde dönüş yapacağız diyorsunuz. Dönüş yok. Her aradığımda papağan gibi not aldım vs diyor elemanlarınız. Oyalamaktan başka ürettiğiniz bir şey yok.

Kahraman sonuçtan hiç memnun değil

Kahraman
02 Kasım 2023 23:20
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

İlan Yayınlama Sorunu Ve Para İadesi Mağduriyeti

11 Mart 2025 18:46