Rasim sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com Hesabım 2 Adımlı Güvenlik Kodu Olmasına Rağmen Çalındı

03 Temmuz 2024 22:41

Adıma kayıtlı iki adımlı güvenlik kodu olmasına rağmen hesabım çalınmıştır. M**B***adlı bir şahıs araba ilanı vermektedir. Telefon numarası ve mail adresi bana aittir. Hesabımın bir an önce kapatılmasını talep ediyorum. Sürekli doğrulama kodu istediği için ben hesabımın şifresini değiştiremiyorum. Bu bir dolandırıcılık girişimidir.

04 Temmuz 2024 23:44

Sahibinden.com sabah başkasının eline geçen hesabım konusunda hesap kapatıldı diye mesaj atıyor. Akşamında sayın Mine Bozturk hesabınız aktif olmuştur diye e posta geliyor. Mine Bozturk kim ne alaka ya. Bir de bana demezler mi hesabınızı silin. Yeni bir mail ile yeni üyelik açabilirsiniz diye. Ne kadar sorumsuz bir şirketsiniz. Beni mağdur ediyorsunuz ve üstelik çözüm bile bulamıyorsunuz. Telefon benim, mail adresi hala bana ait ama ne yazık ki Mine Bozturk adında birisi e devlet üzerinden aktif etmiş bir de ilana araba koyuyor ve milleti kandırmaya çalışıyor. Çok acil çözüm bulunmasını istiyorum.

Ek
04 Temmuz 2024 08:29 (Şikayetten 9 saat sonra)

05 Temmuz 2024 16:45

Merhaba, Kullanıcımıza detaylı bilgi verilerek kullanıcımızın memnuniyeti sağlanmıştır Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Yurdagül
24 Mayıs 17:38
Hazal sonuçtan memnun

Hazal
14 Temmuz 2023 15:22
"Müşteri hizmetleri ekibi konuyla ilgili destek sağlamasa da ısrarlı aramalarım sonucu karşıma çıkan Mikail Bey'e teşekkür ediyorum deneme yanılma yöntemi ile sorunum çözüldü en azından"

Sahibinden.com Hesabıma Eski Telefon Numaram Yüzünden Erişemiyorum

24 Nisan 11:50
Nice sonuçtan çok memnun

Nice
16 Ekim 2024 17:35
"Hızlı bir şekilde çözüldü teşekkürler"

Kullanılmayan Numara Yüzünden Hesabımda Mağduriyet Yaşıyorum

Zeynep