25 Şubat 2024 20:00

Sahibinden.com üzerinden doğrudan ürün ilanından 18.000 TL değerinde bir ürün satın aldım. 'Param Güvende' ödemesi yaparken açıklama kısmına verilen bir kodu yazmadığım için ödemem geri dönmesi gerekirken askıya alındı ve yetkili kişi beni arayarak bilgi verdi. Tekrar 18.000 TL gönderirsem ilk ödememi iade edeceklerini ya da 18.000 TL kredi sağlayabileceklerini belirttiler. Ben ise hiçbirini istemediğimi belirterek iptal işlemi yaptım ve paramın 14-28 gün içinde iade edileceğini öğrendim. Bu durumda paramı neden hemen geri alamıyorum ve neredeyse bir ay boyunca bekletiliyorum! Ayrıca satın alım sırasında 'sipariş alındı' bildirimi alıyorum ve bir kod gönderiliyor; o zaman neden sipariş kabul ediliyor ve neden bir uyarı verilmiyor? Bu durum insanların parasının haksız yere alıkonulduğu anlamına gelmiyor mu?

27 Şubat 2024 13:29

Sahibinden. Com sitesinin tamamı ile aynı bir site daha var insanları kandırıyor ve insanlar markaya logoya güvenerek alışveriş yapıyor Firma biz değiliz bu site bunlar başka siteler diyerek geri çekilemez tüm bu insanlar gibi bende sizin logonuza isminize güvendim bilgilerimi t. C. Adresimi her şeyi verdim ya adresimi gelseler çocuklarım var bir kaza bela olsa daha büyük sıkıntılar olsa ne olacak bunun sorumlusu kim olacak peki ben markayı bilirim ona göre alışveriş yaptım dava açacağım ve davayı sahibinden.com a açacağım yazım günah sizin markanıza güvenerek milyonlarca insan kandırıldı

25 Şubat 2024 22:14 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sibel
Sibel
27 Şubat 2024 13:12

Bizden alışveriş yapmadınız diye geri çekildiniz fakat bu bizim sorumluluğumuzda değil ben sizin logonuza markanıza güvenerek alışveriş yaptım o zaman böyle bir site yapılmasını engelleyeceksiniz tüm bilgilerimi hesap numaramı t. C. Vs hepsini verdim ama markanıza verdim bunu biz bilemeyiz milyonlarca kişi bu yüzden dolandırılıyorsa bunu sebebi size ait size dava açacağım

15 Mayıs 2024 00:00
Sahibinden Paramın Geri İadesi